Nedsat pris! Dommeren
Kategorier / sektioner:

Dommeren (Lydbog, MP3 CD)

Af: Flemming Jarlskov

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Sideantal: 1
Dato for udgivelse: 25-3-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
Oplæser: Ulf Pilgaard
ISBN-13: 9788702068429
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Leo Scherfig - Legalizer, Sven Reiner Johansen
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Carl Kock er privatdetektiv, men har gennem tyve år levet af jobbet som taxichauffør. Med dybeste skepsis betragter han omverdenens hastige forandringer; blandt andet er stamværtshuset, en vaskeægte gammeldags, mørk, tilrøget bodega, lavet om til lys og ´cool´ italiensk café, og der er indført rygeforbud alle vegne.
Men Carl er langt fra den eneste, der føler sig overset og overhalet, mens gamle normer og livsværdier går i opløsning. En rasende morder har fået nok og er i al diskretion gået i gang med at ´rydde op´ i det humanistiske retssystem. Tilsyneladende har psykopaten en vis forbindelse med en af Carls aktuelle sager - en bestialsk voldtægt på en ung pige - og langsomt begynder politiet at få en mistanke om, at Carl Kock og den gale hævner er én og samme person.
Carl presses til det yderste og kæmper desperat for at gennemskue, hvad der sker omkring ham. Da han omsider finder den råde tråd, konfronteres han med morderen, og i et øde sommerhus bliver også Carl stillet for sin dommer.
Indlæst af skuespiller Ulf Pilgaard. Pilgaard har spillet alt fra farcer og revy til TV-satire og absurd teater og har været fast medvirkende i Cirkusreveyen siden 1986. På film har han medvirket i bl.a. ´Nattevagten´, ´Arven´ og ´Kongekabale´.
Samlet tid: 9 timer og 53 min.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dommeren

Dommeren