Dræberens mærke Forstør

Dræberens mærke (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Willy Josefsson

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-08-09
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Henning Palner
ISBN-13: 9788711357170
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 406197 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Martin Olsson går til en afdød kollegas begravelse, ikke fordi han stod den afdøde nær, men mest fordi hans egen død ikke forekommer så fjern. Kisten er unaturligt tung, og på vej ud af kirken går det galt: En af bærerne mister grebet, kisten falder og ud triller ikke et, men to lig. Kistens ekstralast viser sig at være it-finansmanden Lars Wallén, der er død af unaturlige årsager på den lokale kirkegard.
Samtidig foregår der noget mærkeligt i kirkerne på Ängelholmegnen. Der ses lysskær i flere af kirkerne ved nattetide, og der er nogen, der tænder sorte lys omkring altrene. En af de kvindelige præster bliver chikaneret og slået ned, og den mandlige præst opfører sig meget besynderligt.
Mod sin vilje trækkes Martin Olsson ind i en række forvirrende og indviklede hændelser med overraskende forbindelser mellem it-verdenen og kirken.
Dræberens mærke er Willy Josefssons fjerde krimi på dansk med den pensionerede kriminalbetjent Martin Olsson som den centrale figur.
OM FORFATTEREN
Willy Josefsson er journalist og arbejd epå Sveriges Radio. I 1996 debuterede Josefsson med den kritikerroste krimi Död skörd, hvor læserne første gang stiftede bekendtskab med makkerparret Cecilia Cederberg og Martin Olsson.
Svenskerne kan bare det der med krimier. De svenske krimiforfattere synes at have fundet deres helt egen niche i genren. Josefssons roman er ægte svensk provinsstemning krydret med en mordgåde - en underholdende fortælling skrevet med sikker hånd. - Mette Fentz, Århus Stiftstidende

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dræberens mærke

Dræberens mærke