Dragen Forstør
Kategorier / sektioner:

Dragen (Lydbog, MP3 CD)

Af: Tom Kristensen

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 25-6-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oplæser: Morten Thunbo
ISBN-13: 9788702098570
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Imperiet
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver
MP3 CD
99,95 kr
zip_mp3
68,75 kr

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Efter fire år i Ullersmo fængsel er Joachim endelig en fri mand. Men de venter på ham derude. Joachim ved, at de vil følge hver eneste af hans bevægelser - og at de er livsfarlige.  
Samtidig flygter Dalila Taha fra Khartoum til Oslo. Hun har i lang tid arbejdet for Arve Magne Fehren - en agtet leder af World Aid for the People of Sudan. Dalila har oplysninger om, at en sudansk krigsforbryder, ham der nedslagtede hendes familie, opholder sig i Oslo under falsk identitet. Hun ved også en hel del om ulovlig brug af norske bistandsmidler. Faktisk er det meget ubekvemt for visse personer, at Dalila pludselig befinder sig i Oslo.  
Alle røde lamper blinker i udviklingsminister Christer Holtedahls kontorer. Hans tanker kredser kun om én ting: At Operation Drage aldrig må blive afsløret. En dreng på femten år og en attachetaske kuldkaster alle forsøg på at lægge røgslør ud over den største skandale, den norske regering nogensinde har været involveret i. 
Tom Kristensen (f. 1955) er en af Norges bedste og mest succesrige forfattere af spændingsromaner. På dansk er udkommet Profitøren, en historie om den meget lidt flatterende måde visse nordmænd under krigen samarbejdede med besættelsesmagten på, og Dødsriget om international terrorisme i vores egen ´baghave´. For Dødsriget modtog han i 2006 den prestigefyldte Rivertonpris. 
Morten Thunbo (f. 1966) er uddannet på Skuespillerskolen ved Odense Teater. Han har spillet mange klassiske og moderne roller på teatret og medvirket i fi lm som Drabet og Fakiren fra Bilbao. Morten Thunbo er desuden kendt fra tv-serierne Sommer og Lærkevej. Morten Thunbos mørke og rolige stemme har gjort ham til en af Danmarks bedste indlæser og speaker.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dragen

Dragen