Dunbar (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Edward St Aubyn

Forlag: Modtryk
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2018-01-19
Oversætter: Allan Hilton Andersen
Oplæser: Jesper Bøllehuus
ISBN-13: 9788771469424
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 302071 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
DUNBAR er en sort-humoristisk familietragedie, en hudfletning af vores tid og en undersøgelse af begreberne grådighed, magt og tilgivelse.

Flere detaljer

Formater / udgaver
PRIS
75,60 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Henry Dunbar, den engang så magtfulde leder af et verdensomspændende medieimperium, er godt gemt af vejen på et sanatorium i det nordvestlige England. Han har overdraget ansvaret for milliard-­koncernen til sine to ældste døtre, Abby og Megan. De har i ledtog med deres fælles elsker, den løgnagtige dr. Bob, ­sørget for, at deres senile far intetanende har indtaget et paranoia-­fremkaldende medikament.  Og nu har mediemogulen fortrudt. Han vil have sit imperium tilbage.  Dunbar planlægger sin flugt fra sanatoriet, og da han stikker af ud i det bjergrige landskab, er familien lige i hælene på ham. Men hvem finder ham først: Hans bekymrede yngste datter, Florence, som aner uråd, eller rovdyrene Abby og Megan? DUNBAR er en sort-humoristisk familietragedie, en hudfletning af vores tid og en undersøgelse af begreberne grådighed, magt og tilgivelse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dunbar

Dunbar

DUNBAR er en sort-humoristisk familietragedie, en hudfletning af vores tid og en undersøgelse af begreberne grådighed, magt og tilgivelse.