Nedsat pris! En god far, MP3
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

En god far, MP3 (Multimedia, Mp3-cd, Dansk)

Af: Noah Hawley

Forlag: Jentas A/S
Format: Mp3-cd
Type: Multimedia
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788776779665
Udgave: 2. (01-05-2017)
Oplag: 2. (01-05-2017)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: MP3-CD
Originaltitel: The Good Father
Omslagsgrafiker: Jentas
Omslagsillustrator: Jentas
Oversætter: Bente Møller Sørensen
Originalsprog: Engelsk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den gode fader er en intens, psykologisk roman om en læges spændingsfyldte søgen efter at komme ind i sindet på en formodet politisk snigmorder.


En almindelig dreng med et almindeligt liv anklages for at have myrdet USA’s næste præsident. 


Dr. Paul Allen er en respekteret læge, der lever et lykkeligt og behageligt liv med sin anden kone og deres to drenge. Men en aften banker det på døren, og hans verden bryder sammen. En populær præsidentkandidat er blevet skudt, og politiet hævder, at det var Pauls søn af første ægteskab, der gjorde det.  


Men Daniel har altid været en god dreng, og Paul er sikker på, at den stille og reserverede dreng ikke er i stand til at begå mord. Paul beslutter sig for at finde ud af, hvad der skete og hvorfor. Han hvirvles ud i en malstrøm af modstridende følelser. Er det på en eller anden måde hans skyld, at Daniel er havnet i den situation? Har han svigtet i sin rolle som far? Plaget af disse tanker følger han i sin søns fodspor tværs over Amerika på jagt efter sandheden.  


”En god far” er en spændende thriller, der samtidig formår at sætte væsentlige spørgsmål under debat. Er et menneske altid ansvarligt for de handlinger, det begår? Hvad gør os til dem, vi er?


Bogen fås som e-bog.


Noah Hawley er forfatter, manuskriptforfatter og producent. Han har udgivet tre tidligere romaner og skrevet en spillefilm.Anmeldelser:


” ... Tempoet er højt, sproget flot, kompositionen sprød. Forsøg på at indkredse gale mænds bevæggrunde til at dræbe uskyldige er nødvendig læsning i en Breivik-tid.”  -   Weekendavisen   


"Fortællervinklen er fra faderens, sønnens og offerets inderste tanker, og det er gjort så godt, at man ikke på noget tidspunkt bliver forvirret ... En bog der går lige i hjertet på én og når den er læst sidder den i kroppen noget tid efter."   

* * * * – Betina,  krimifan.dk


”En bog om betingelsesløs og ultimativ kærlighed der giver stof til eftertanke ... Et etisk dilemma pakket godt ind i thrillerkunst, hvor også den amerikanske våbenkultur kommer grundigt under bearbejdning.”  
bogsyn.dk


”Denne debut … eksploderer som en håndgranat med en kraft, der får læseren til at tabe pusten ... Det er ikke kun en kulegravning af, hvad faderskab vil sige i dag; det er også et brutalt angreb på den amerikanske våbenkultur og en refleksion over dette lands appetit på dødsstraf. Det er en historie, der forfølger en, forfærdende, uhyggeligt realistisk og velskrevet med en fin fornemmelse for det amerikanske landskab og dets sjæl. Samtidig er det en uhyggeligt spændende thriller.”

- The Daily Mail 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En god far, MP3

En god far, MP3