En god gerning Forstør

En god gerning (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Kate Atkinson

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2012-04-30
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Vibeke Søllested
ISBN-13: 9788711393468
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 603394 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
99,95 kr
epub
87,10 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Jackson Brodie, tidligere politimand og privatdetektiv, er taget til Fringe Festival i Edinburgh sammen med kæresten Julia, der er skuespiller. Her bliver han modvilligt og helt tilfældigt trukket ind i en række komplicerede begivenheder.
I en bilkø overværer han et brutalt overfald begået mod en bilist. Er det blot en vanvittig mand, der går amok, eller er der et motiv bag overfaldet?
Blandt vidnerne til overfaldet er Martin Canning, også kendt som forfatteren Alex Blake. Martin er en genert og tilbageholdende type, og ved at kaste en taske efter voldsmanden forhindrer han, at overfaldet udvikler sig.
Gloria Hatter er også på gerningsstedet. Gloria er gift med Graham, den store byggematador. Hvad Graham ikke ved, er, at hans liv er ved at falde fra hinanden; Gloria vil forlade ham efter 39 års ægteskab og samtidig afsløre hans anløbne forretningsmetoder.
Disse menneskers tilstedeværelse på gerningsstedet er ikke tilfældig, og den sexede vicekriminalkommissær Louise Monroe, som leder efterforskningen, gør brug af Jackson Brodies erfaringer.
Med sin forrige roman "Familiehistorier" udfordrede Kate Atkinson spændingsgenren og tilførte den sit meget personlige præg. Hun fortsætter kunsten i "En god gerning".
Det skrev anmelderne:
"Forfatteren holder spændingen hele vejen og i en gennemført skrivestil.
Det engelske samfund får her sin bekomst på en underfundig og bidende måde som bringer andre engelske forfattere i erindring: Jonathan Coe og Fay Weldon." - Litteratursiden

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En god gerning

En god gerning