En passende aftale Forstør

En passende aftale (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Fay Weldon

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Serietitel: Kærlighed og arv
Dato for udgivelse: 2012-12-14
Nr. i serien: 1
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Charlotte Grubb
Oplæser: Liselotte Krogager
ISBN-13: 9788711387764
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 380212 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
114,70 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er oktober 1899 og i nr. 17, Belgrave Square vågner lord og lady Dilberne op til en ubehagelig overraskelse. Familiens investeringer er tabt, og fallitten står for døren. Facaden må for hver en pris opretholdes udadtil – ikke mindst på grund af familiens royale bekendtskaber – men noget må gøres.
Mens lord Dilberne, der elsker at spille hasard, overvejer at tage arbejde i regeringen, forsøger lady Dilberne at få afsat sønnen Arthur til en rig arving så hurtigt som muligt. Den unge Minnie O’Brien fra Chicago har penge nok, men er hun virkelig et passende parti med sin vulgære mor og kvægavlerfar? Og hvordan skal det gå med Arthurs elskerinde og den lille irriterende advokat, mr. Baum, der gerne vil have de penge, familien skylder ham, men endnu hellere vil være en del af det gode selskab?
En fortælling om mådehold og begær, tradition og moral fortalt med Weldons sædvanlige skælmske vid og sympati.
"En ren nydelse," – Daily Mail

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
21-01-2011

Kristian Kirk Mailands fotobog om et helt almindeligt, helt igennem gennemsnitligt hovedstrøg i en mere end gennemsnitlig provinsby i det helt almindelige og gennemsnitlige ”Udkantsdanmark” er god. Hvis man giver sig tid. For torvet er lurvet, slidt. Det er smukt. Det skinner. Det er gammelt. Det er skummelt. Store Torv er mønstre og mennesker. Store Torv er tomhed og fravær. Store Torv kan være international hygge og ultra mega meget provins. Hvis man vil. Eller ikke har for travlt. Og her ligger bogens styrke. Vi får Store Torv i langsomt tempo. Der er tid til at se, tid til at fordøje de mange vinkler og småhistorier, der dagligt bliver Store Torv til del.

Tak til Kristian Kirk Mailand for at give nysgerrigheden et los i røven. Bogen er oplagt som gaveidé.

Bedømmelse 
14-01-2011

Torvet fra nye vinkler.
Vi vader omkring i vores virkelighed og ser den ikke altid rigtigt an. Hjernen slår fra og kører på automatpilot, og det tror da også pokker at gå rundt med højspændte sanser og registrere alt omkring én, hver gang man krydser Store Torv i Rønne. Det ville kræve alt for megen opmærksomhed og energi, og man ville stensikkert komme hjem uden den pakke gær, man gik ud for at købe. På automatpiloten, til gengæld, kan man bevæge sig gennem byen og have mentalt overskud til både at lade tankerne vandre og huske sine indkøb. Men derfor kan det dog være både interessant og sjovt i overført betydning ind imellem at løfte blikket og se på det hele én gang til. Det har Kristian Kirk Mailand gjort, hvilket der er kommet en fotobog ud af med det prosaiske, men præcise, navn ”St. Torv – fotografi.”

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

En passende aftale

En passende aftale