Forstør

En tid til at dø (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Morten Hesseldahl

Forlag: Modtryk
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-03-19
Oplæser: Paul Becker
ISBN-13: 9788770539685
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 289091 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
EN TID TIL AT DØ er en skarpt komponeret og intelligent tænkt spændingsroman om den danske feltpræst Kasper Rasmussen, der meget mod sin vilje bliver en del af sin brors dunkle planer om at gribe ind i en central-afrikansk konflikt.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
75,65 kr
zip_mp3
75,65 kr

75,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Skandaliseret og med en retssag hængende over hovedet vender den danske feltpræst Kasper Rasmussen hjem fra Afghanistan. Hjem til sit halvtomme klubværelse i København og til en uvis fremtid. Omvendt er det med broren, Jonathan. Han har godt og grundigt fat om livet. Store fester, mange penge og en dunkel plan om at gribe ind i en tilspidset konflikt i det central-afrikanske land Abu Sidre. Meget mod sin vilje bliver Kasper en del af det intrigante spil. Ikke mindst efter at Jonathan forsvinder, og en blond lejemorder på en dødbringende mission dukker op på Langeland. Men Kasper er ikke alene. Kæresten Katrine er der med en aldrig svigtende uregelmæssighed ligesom sønnen Lasse, der har fået et liv og ikke mindst et blik på verden, som er noget ud over det sædvanlige. Historien tager fart, da Mark Lucas, en gammel ven og nu pensioneret soldat, sætter sit otium på stand-by og melder sig klar ved Kaspers side. EN TID TIL AT DØ er en spændingsroman om magtkampe i et fjernt, afrikansk land og om gode viljer og kold beregning. En tid til at dø' har alt det, som en gedigen spændingsroman skal have, foruden fortællerens velgørende og mildt ironiske finter til stort og småt i dagens Danmark. Jyllands-Posten ★★★★★ Morten Hesseldahls nyeste roman er en klassisk thriller med dobbeltspil, statsræson, realpolitik og chance for romance. ... Hesseldahl har i modsætning til så mange andre leveret realistisk research og stringens. Ved noget om våben og mænd, leverer rapkæftede og romantiske dialoger sat ind i en økonomisk velturneret stil, gearet i et varieret tempo for episk logistik med pludselig nedslag af vold. Politiken Det er spændende konfliktstof Hesseldahl tager fat i, men ud over det får han også forsynet sine persontegninger med kød, blod og følelser, så de bliver psykologisk interessante at følge. Dagbladenes Bureau

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En tid til at dø

En tid til at dø

EN TID TIL AT DØ er en skarpt komponeret og intelligent tænkt spændingsroman om den danske feltpræst Kasper Rasmussen, der meget mod sin vilje bliver en del af sin brors dunkle planer om at gribe ind i en central-afrikansk konflikt.