Nedsat pris! Et hus er mere end en ting
Kategorier / sektioner:

Et hus er mere end en ting (Lydbog, MP3 CD, Dansk)

Af: Jørgen Leth

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Serietitel: Det uperfekte menneske
Sideantal: 300
Dato for udgivelse: 19-6-2012
Udgivelse: 2. udgave, 2012.
Nr. i serien: Bind: 3,
Oplæser: Jørgen Leth
ISBN-13: 9788702127461
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»Jeg hører en dyb buldren, tror, det er en traktor eller en vejmaskine, som kører gennem Rue du Commerce, men lyden bliver større og større, og nu begynder huset at svaje. Og i dette øjeblik mister jeg fuldstændig orienteringen og enhver sans for, hvad der sker. Jeg står ved bordet, men er lammet. Jeg ser til højre, og hvor der før var en væg, er der nu udsigt til den blå himmel. Jeg ser bagud, og den balkon, der var ud til Rue du Commerce, er der ikke mere. Det er forfærdeligt og uforståeligt. Jeg oplever det som i slowmotion. Jeg ser en stor revne i gulvet med de blå keramikfliser, jeg ser en revne i loftet, jeg fatter stadig intet. Og nu er der pludselig stilhed. Jeg vågner op af lammelsen, da jeg hører en velkendt stemme råbe mit navn: ´Monsieur Jorgen, Monsieur Jorgen!´«
Tirsdag den 12. januar klokken 16.53, 2010, ændrede Jørgen Leths verden sig radikalt, da et jordskælv rystede Haiti og dræbte op mod 200.000 mennesker og lagde landet øde på et enkelt minut. Et hus er mere end en ting. Det uperfekte menneske/3 fortæller om chokket over at miste hus og hjem og den lange, besværlige rejse tilbage til livet og lysten.
Mp3-cd´en indeholder ekstramateriale i form af Jørgen Leths anmelderroste digtsamling Hvad er det nu det hedder, som ikke tidligere er udgivet som lydbog. Både lydbogen og digtene er indlæst af forfatteren.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Et hus er mere end en ting

Et hus er mere end en ting