Eventyr fra Elverlandet 2: Troldkvinden Sorte Ravn (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Peter Gotthardt

Forlag: Carlsen
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Serietitel: Eventyr fra Elverlandet
Dato for udgivelse: 2019-01-24
Nr. i serien: 2
Udgiver: Carlsen
Illustrator: Peter Snejbjerg
Oplæser: Githa Lehrmann
ISBN-13: 9788726045932
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 6349 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Formater / udgaver
PRIS
132,00 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I Elverlandet ligger der et slot. Her bor elvernes konge og dronning og deres riddere, som har til opgave at kæmpe mod elvernes mange fjender.
Ridderturneringen er i fuld gang, og den unge ridder Agern skal netop på banen, da en mystisk ravn flyver bort med kongens krone. Agern rider straks af sted med sin kæreste, Hyben, for at skaffe kronen tilbage.
Agern og Hyben får hjælp af en dværg, som heldigvis kan lede dem på rette vej ... Peter Gotthardt (f. 1946) er en dansk børnebogsforfatter og oprindeligt uddannet bibliotekar. I 2006 stoppede Gotthardt som bibliotekar på et børnebibliotek for udelukkende at koncentrere sig om sin forfattergerning. En del af arbejdet som bibliotekar bestod i at holde arrangementer for børn, og her fandt Gotthardt ud af, at den gode historie er noget, som kan få børn til at engagere sig. Inspireret af de historier, han fortalte børnene, udgav han i 1984 sin litterære debut i form af et udvalg af eventyr kaldet "Finn og hans mænd og den røde heks". Efterfølgende har Peter Gotthardt udgivet et utal af børnebøger, heriblandt "Jagten på Mesterbogen" (2000) og "De døde kommer om natten" (2003).

Anmeldelser (0)