Eventyret venter om det næste hjørne Forstør
Kategorier / sektioner:

Eventyret venter om det næste hjørne (Lydbog, MP3 CD)

Forlag: People s Press
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 1-3-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
Medforfattere: Per Pallesen, Anne-Sofie Storm Wesche
ISBN-13: 9788772004174
Produkt type: Lydbog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

763,15 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Allerede som dreng vidste Per Pallesen, at det var skuespillet, der skulle fylde hans liv ud. Da Dirch Passer besøgte barndomsbyen Aars med et turneteater og gik op ad hovedgaden og ind til barber Falsig, skyggede lille Per ham fra det modsatte fortov og stjal en lok af revystjernens afklippede hår. Det var den vej, han ville. 

Per Pallesen har med en stålsat vilje og en ukuelig optimisme formet sin karriere. Han kom til at arbejde sammen med de største – også Dirch – indtil han selv blev en af de rigtig store. I 1970’erne sled han brædderne tynde på hovedstadens teatre. Han slog siden sit navn fast i revyens guldalder sammen med Preben Kaas og Jørgen Ryg og senere som Boldt i Matador, inden han i 80’erne blev en institution i dansk komik og fik et internationalt gennembrud med vennen Søren Pilmark. 

Per Pallesens biografi er et ærligt, nærværende selvportræt af et menneske, der altid har valgt fra den øverste hylde, og som altid har valgt arbejdet til – ind imellem på bekostning af familien. Bogen er et indblik i dansk teater fra Dirch til de store musicals, fra Sommer i Tyrol til Mathiesen, og et ukrukket blik ind bag det røde scenetæppe. Fra de første spæde skridt på de skrå brædder til efter tæppefald og tankerne om livet og sorgen, alderen og kærligheden.  

Bogen er fortalt til Anne-Storm Wesche, forfatter til bestseller-biografier om Helle Virkner, Poul Reichhardt og Kirsten Walther.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Eventyret venter om det næste hjørne

Eventyret venter om det næste hjørne