Fars pige Forstør

Fars pige (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Margie Orford

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Serietitel: Clare Hart serien
Dato for udgivelse: 2015-07-06
Nr. i serien: 1
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Steen Sohn
Oplæser: Louise Davidsen
ISBN-13: 9788711469811
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 329215 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
191,20 kr
epub
87,10 kr
zip_mp3
131,95 kr

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Cape Town står en seksårig pige og venter på, at hendes mor skal hente hende. En bil dukker ubemærket op, og væk er pigen. Mistanken falder på hendes far, kaptajn Riedwaan Faizal, som er chef for Cape Towns bandeenhed. Han er desperat efter at komme i gang med eftersøgningen, men politiet mistænker ham for at være kidnapperen.
Suspenderet fra politistyrken ser Faizal magtesløst til, idet eftersøgningen af hans datter indstilles. Han beder den undersøgende journalist Clare Hart om hjælp. Hendes brutale tv-dokumentar om Cape Towns forsvundne piger har gjort hende til en lokal berømthed. Clare har set, hvordan unge gangstere i Cape Towns ghettoer beviser deres værd ved at plage børn. Clare ved at det bliver farligt og ulovligt at indlede en eftersøgning uden om politiet. Hun ved, at chancerne for, at barnet overlever, forværres for hvert minut, der går.
Men hun ved også, at hun vil gøre hvad som helst for at hjælpe denne sønderknuste far, også selvom hun må risikere sit eget liv.
ANMELDERNE SKREV
"Denne sydafrikanske krimi var så spændende, at jeg fløj igennem den, som man jo siger. I dette tilfælde var det rigtigt nok. Jeg læste den på en dag, både fordi den var spændende, og fordi der ligesom ikke præsenterede sig en pause i bogen."
- 5 hjerter, Politiken
"rystende realistisk (...) en i krimisammenhænge sjældent godt skrevet og godt opbygget fortælling (...) meget mere end en gennemsnitlig krimi med et godt plot, skræmmende forbrydere og sympatiske hovedpersoner. Den er også - eller snarere - en rammende og rørende samtidsroman, svøbt i et let lag krimifernis og bundet sammen med et kraftfuldt sprog."
- Berlingske

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fars pige

Fars pige