Feminisme, køn og seksualitet (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Atlas Magasin

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Serietitel: Atlas Magasin
Dato for udgivelse: 2017-11-13
Udgiver: SAGA Egmont
Oplæser: Kasper Holten
ISBN-13: 9788711877814
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 68018 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
PRIS
35,20 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er de færreste danskere, der ved, hvad man må igennem, hvis man som transkønnet ønsker at skifte biologisk køn. Yael Michelle Elbaum Bassans artikel fortæller om den årelange, grænseoverskridende og ydmygende udredning, man som transkønnet skal igennem på Sexologisk Klinik på Rigshospitalet for at få lov til at få den nødvendige behandling, så man kan få den krop, der passer til ens kønslige identitet. Hun taler også med Daniel Holm, der selv har været igennem den opslidende proces blot for at blive afvist af grunde, han ikke selv er herre over.
Yael Michelle Elbaum Bassans artikel er et vigtigt indspark i en debat, der relevant for alle, der ønsker et samfund og et sundhedssystem med retfærdig og respektfuld behandling af alle befolkningsgrupper.
Foruden Yael Michelle Elbaum Bassans artikel indeholder nummeret Alexander Rich Henningsens artikel "Feminismen handler om mere end køn", Siri Ranva Hjelm Jacobsens artikel "Den seksuelle revolutions egentlige kernestof", "Dengang Einar blev til Lili" af Merle Baeré, "Smilende vrede" af Kristoffer Granov samt "Klippe-klistre-feminister" af Lea Tolstrup.
Det journalistiske samtidsmagasin ATLAS udkom for første gang i 2010 med målsætningen at skrive dybdegående artikler om politik, kultur og samfund. ATLAS‘ mantra er, at en histories aktualitet afhænger af dens relevans, og ikke om den er den nyeste i den endeløse nyhedsstrøm.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Feminisme, køn og seksualitet

Feminisme, køn og seksualitet