Fluen og evigheden Forstør

Fluen og evigheden (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Håkan Nesser

Forlag: Modtryk
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2011-11-03
Oversætter: Jan Mølgaard
Oplæser: Torben Sekov
ISBN-13: 9788770537094
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 323813 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
FLUEN OG EVIGHEDEN er en spændingsmættet roman, der belyser spørgsmålet om tilfældighed og personligt valg, og hvad det egentlig er, der bestemmer et menneskes liv.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Indbundet
188,70 kr
epub
75,65 kr
zip_mp3
75,65 kr

75,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Maertens. Det har været hans navn i mange år nu, så mange at han aldrig mere tænker over, at han engang hed noget andet. Han er 54 år og er begyndt at tabe kontrollen over sit liv. Han får telefonopringninger, hvor der bare er tavshed i røret, og den kvinde, han har haft et langvarigt forhold til, har forladt ham. Desuden har han tabt fem skakpartier i træk til sin gode ven Bernard, og en ejendommelig hudforandring breder sig på hans bryst. Noget afgørende er ved at ske. Han aner, at årsagen ligger langt tilbage i tiden. FLUEN OG EVIGHEDEN er en spændingsmættet roman, der belyser spørgsmålet om tilfældighed og personligt valg, og hvad det egentlig er, der bestemmer et menneskes liv. En Nesseraftapning af fineste kvalitet … som når Håkan Nesser er bedst, er der både til hjertet og til hjernen. Jyllands-Posten Historien om den 54-årige Maertens, der er ved at miste kontrollen over sit liv, hører til den ambitiøse Nessers mest ambitiøse romaner. Første afsnit med skildringen af Maertens og kredsen af halvtabere omkring Freddys Bar er fremragende. I andet afsnit bliver fortidens fortrængte, men skæbnebestemmende begivenheder blotlagt, mens de eksistentielle spørgsmål og hele filosofiens historie mobiliseres. Logikken er bogstavelig talt morderisk. Berlingske Tidende Skarpt tænkt. Cool fortalt. Nesser i det tænksomme hjørne. Ekstra Bladet Nesser fortæller historien på overbevisende facon, så man som læser sidder med tilbageholdt åndedræt og bladrer ... Fluen og evigheden er ikke en kriminalroman med ambitioner, det er en roman, som formulerer en almen eksistensfilosofisk præmis, som den indløser, inden den til slut slår et smut med halen. Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fluen og evigheden

Fluen og evigheden

FLUEN OG EVIGHEDEN er en spændingsmættet roman, der belyser spørgsmålet om tilfældighed og personligt valg, og hvad det egentlig er, der bestemmer et menneskes liv.