Flyskræk - Og historien om psykologen, der ikke turde flyve Forstør

Flyskræk - Og historien om psykologen, der ikke turde flyve (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Mette Kroier

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-06-08
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Medforfattere: Mette Kroier, Sanne Røhe
Oplæser: Randi Winther
ISBN-13: 9788711466285
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 327606 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog er skrevet til alle dem, som har flyskræk eller har en flyvefobi, men også til de pårørende med en med flyskræk i deres nærhed. Desuden er bogen tiltænkt dem, som har flyvning som deres job.
Mette Kroier har som psykolog selv måtte sande, at der er mere i flyskræk end hendes lange uddannelse, megen egenterapi samt endnu længere erfaringer inden for psykologien kan forklare og gøre kål på. En af og til pinlig konstatering for hende, som har efterladt mange lårklaskende grineanfald hos diverse tilhørere. Men andre har pludselig opdaget, at der er lidelsesfæller på alle faglige planer: Hvis Mette som psykolog tør sige, hvordan hun har det, så er der håb endnu.
"Flyskræk" fører læseren igennem alle faserne ved flyvningen forklaret af Sanne Røhe, som er pilot. Hun afliver myter og gør op med mange forkerte forestillinger om flyvning. Samtidig afprøver Mette på egen krop det brede udbud af behandlinger for flyskræk.
LEKTØRUDTALELSE
"Bogen er skrevet til alle dem, som har flyskræk eller flyvefobi, men også til pårørende der har brug for viden om emnet (...) Det er der faktisk kommet en ganske spændende bog ud af (...) En meget grundig og informativ bog, som er skrevet i et let sprog og med en blanding af teori og historier fra det virkelige liv."
ANMELDERNE SKREV
"Bogen, som er skrevet i et ganske hverdagsagtigt og ligetil sprog med gode eksempler, har som formål at aflive myter og gøre op med mange forkerte forestillinger om flyvning (...) Jeg vil gætte på, at mennesker, der lider af brofobi, tandlægeskræk og andre fobier, også kan have stor glæde af bogen."
- Tidsskriftet Epsilon

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Flyskræk - Og historien om psykologen, der ikke turde flyve

Flyskræk - Og historien om psykologen, der ikke turde flyve