Førerulve (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Jesper Juul

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-03-16
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Peter Milling
ISBN-13: 9788711747995
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 217028 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Formater / udgaver
PRIS
132,00 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er tvingende nødvendigt for børn at have forældre, der kærligt varetager deres førerrolle i familien. Som tager ansvar for relationen, skaber tillid, og som træffer beslutninger på familiens vegne – både de populære og de ikke populære.
Jesper Juul er fornuftens faste, men absolut kærlige stemme. Han gør os klogere på os selv og på, hvad der skal til for at blive mere autentiske forældre, som ikke krænker vores børns personlige integritet, men som tager bestik af egne følelser og personlige grænser.
Den erfarne familieterapeut indgiver mødre og fædre mod til at udvikle en moderne autoritetsforståelse, som alle vokser ved: det lille barn, teenageren og ikke mindst forældrene selv.
Jesper Juul (f. 1948) er lærer, idehistoriker, familieterapeut og forfatter til flere bøger om familien skrevet til fagfolk og forældre.
Jesper Juul grundlagde i 1979 The Kempler Institute of Scandinavia sammen med den amerikanske psykiater og familieterapeutiske pioner Walter Kempler MD, børnepsykiateren Mogens A. Lund og lektor Lis Keiser. Jesper Juul ledede Kempler Instituttet frem til 2005 og stiftede derefter det internationale, folkeoplysende projekt FamilyLab Association, som nu er aktivt i mere end 20 lande verden over.
Jesper Juuls bøger er oversat til mange sprog. Den mest velkendte er "Dit kompetente barn", som er udkommet i 18 lande,

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Førerulve

Førerulve