Forbindelser Forstør

Forbindelser (lydbog, download, zip_mp3)

Af: J. Courtnay Sullivan

Forlag: Forlaget Klim
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-11-12
Oversætter: Bente Kastberg
Oplæser: Anja Owe
ISBN-13: 9788771293364
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 724685 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
En ring, fire nedslag i tiden, fem forskellige stemmer og næsten hundrede års historie foldes ud og kædes sammen i denne enestående amerikanske fortælling.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

49,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En sen nattetime i 1947 kæmper en ung kvindelig tekstforfatter med et reklameslogan, som hun skal fremlægge næste morgen. En oneliner, der skal sætte prikken over i’et i en storstilet ny kampagne for diamantringe. Hun kradser 'A Diamond Is Forever' ned på en lap papir og falder i søvn uden at kunne ane, at hun netop har udødeliggjort sig selv. Mary Frances Gerety og hendes slogan spiller i de næste fire år- tier en afgørende rolle i bestræbelserne på at gøre diamantringen helt uundværlig i den amerikanske forlovelsesindustri, og Geretys egen personlige historie løber som en lysende tråd gennem de fire andre livshistorier, der tilsammen udgør 'Forbindelser'. En ring, fire nedslag i tiden, fem forskellige stemmer og næsten hundrede års historie foldes ud og kædes sammen i denne enestående amerikanske fortælling.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Forbindelser

Forbindelser

En ring, fire nedslag i tiden, fem forskellige stemmer og næsten hundrede års historie foldes ud og kædes sammen i denne enestående amerikanske fortælling.