Gespenst (Lydbog, Zip_mp3, Dansk)

Af: Lasse Løager

Forlag: Forlaget Jack
Format: zip_mp3
Type: Lydbog
Sprog: Dansk
Oplæser: Lasse Løager
ISBN-13: 9788797152621
Udgave: 1. Lydbogsudgave
Udgivelsesdato: 04-11-2019
Spilletid: 484 Minutter
Illustrator: Theis Veile
Filtype: zip_mp3
Filstørrelse: 338824 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Gespenst er en hårdkogt og hårdtslående fortælling fra Underdanmark, hvor det at "blive til noget," ikke er en selvfølge, for man ér allerede noget; en taber som er uden chance, idet de normale aldrig vil acceptere de som kommer udefra. Eller det er i hvert dét, som bogens hovedperson, Jacob, siger til sig selv, når søvnen udebliver og trængslerne hjemmefra hober sig op i ham. En fortælling om at søge hjem, selv om man ikke aner hvad det betyder. En historie om skæbne og det at blive født ind i noget man aldrig har bedt om.
Formater / udgaver
PRIS
150,20 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En dør, der er forseglet og aldrig forsøgt åbnet, lirkes med største forsigtighed på klem. Ud af den lille sprække vælter råddenskab, vold, afmagt – og frem for alt: en altædende ensomhed.

"De var bundet sammen med kæder, og længst ude, hvor blikket næsten ikke kunne nå, så han omridset af en færge, som trak byens både væk fra havnen. Der var ingen bevægelse i det, og måske, tænkte han, er det her et maleri, som jeg på én eller anden måde er fanget i."

Jacob, blandt venner kaldet Frost, er en ung dreng, hvis drømme, illusioner og håb forsvinder. Tilbage er et liv i skyggen med tæsk og overfald. Lys, kærlighed og venner der aldrig svigter, siver også ud af den lille sprække, men er det sandt, at kærlighed kan overvinde alt? Er det nok til at holde livet i gang?

Gespenst er en fortælling om, hvordan livet ser ud de steder, hvor ingen kigger, dér hvor få har adgang, og dér hvor håbet siver hen, når det forsvinder.

Anmeldelser (0)