Nedsat pris! Ghita Forstør

Ghita (Lydbog, MP3 CD)

Af: Lea Korsgaard

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
Dato for udgivelse: 2-1-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oplæser: Tammi Øst
ISBN-13: 9788702122190
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Katrine Lihn
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1-2 hverdage

1 Enhed

Formater / udgaver

epub
82,50 kr
MP3 CD
154,95 kr
zip_mp3
82,50 kr

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Gennem mere end et halvt århundrede har Ghita Nørby givet liv til nogle af de mest markante figurer i danskernes fælles historiefortælling - fra benzintankens baronesse over Ingeborg i Matador til Misantropens forføriske Célimène. Men hvad kræver det at blive landets førende skuespillerinde? Og hvad koster det?
Ghita Nørby er - siger hun selv - et både »dybt rasende og meget elskværdigt menneske«. I denne usædvanlige biografi fortæller hun og en række af hendes venner, eksmænd, kollegaer, chefer og instruktører om hendes bemærkelsesværdige liv både på og uden for scenen. Om vejen fra konfektsøde roller i solbeskinnede folkekomedier til afgrundsdybe kvindeskikkelser i scenekunstens klassikere. Om heftige forelskelser og hårdhændede læremestre. Om gennembrud og sammenbrud. Om oprør og disciplin. Om hjemmerørt majonæse. Og om - som seksoghalvfjerdsårig - at befinde sig midt i sin anden kræftsygdom og på vej ud af sit fjerde ægteskab.
Lydbogen er indlæst af skuespiller Tammi Øst, som har medvirket i utallige teaterforestillinger, senest Misantropen på Det Kongelige Teater som hun fik en Reumertpris for i 2011. Desuden er hun kendt for sine roller i tv-serier som fx Rejseholdet og Anna Pihl.
Lea Korsgaard, f. 1979, er journalist og medejer af bureauet Syndikat. Korsgaard er tidligere ansat på Politiken og Berlingske Tidende som kultur- og featureskribent, medforfatter til bogen Det store bogtyveri (2005) og samme år modtager af De Berlingske Journalisters Pris.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ghita

Ghita