Giganternes fald, mp3-CD: Century-trilogien 1 (Multimedia, Mp3-cd, Dansk)

Af: Ken Follett


Nedsat pris! Giganternes fald, mp3-CD: Century-trilogien 1
Forlag: Cicero
Format: Mp3-cd
Type: Multimedia
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763836005
Udgave: 1. (01-05-2014)
Oplag: 2. (24-06-2015)
Første udgivelsesår: 2010
Originaltitel: Fall of Giants
Oversætter: Alis Friis Caspersen
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 936
Indbinding: MP3-CD
Mål og vægt: B: 143mm, H: 126mm, D: 11mm, Vægt: 106g

Levering inden jul: OK

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Storslået historisk underholdning fra forfatteren til de to store bestsellere JORDENS SØJLER og UENDELIGE VERDEN.

GIGANTERNES FALD er første del i en stor trilogi om det 20. århundrede og handler om tiden omkring 1. verdenskrig og den russiske revolution, om kvinder og mænd, om kærlighed og fjendskab.

I januar 1914 mødes Englands kong George V med en gruppe fremsynede og indflydelsesrige unge mænd fra Europa og USA for at høre, hvad de tænker om verdenssituationen. Internationale spændinger bliver luftet, men der er ingen i selskabet, der har fantasi til at forestille sig, at et skud i Sarajevo knap et halvt år efter vil udløse en krig i Europa, der forvandler ven til fjende, og hvor selskabets unge mænd kommer til at kæmpe på hver sin side.

I GIGANTERNES FALD fortæller Ken Follett om fem familier – to engelske, en tysk, en russisk og en amerikansk. Vi følger dem fra Washington til Skt. Petersborg, fra snavs og fare i kulminerne til herresædets skinnende lysekroner, fra magtens korridorer og ind i soveværelserne. Årene omkring 1. verdenskrig er i centrum her i første bind, og Follett fortæller detaljeret og medrivende om det storpolitiske spil op til krigens udbrud, om den russiske revolution og kampen for kvinders stemmeret. Om livet i skyttegravene, om kærlighed mellem høj og lav – og om elskende, der skilles fra hinanden.   ****** "Ken Follett kan sit kram," - Jyllands-Posten ****** "Ken Folletts nye bog er suveræn," - Børsen  

Anmeldelser (0)