Nedsat pris! Giganternes fald
Kategorier / sektioner:

Giganternes fald (Lydbog, MP3 CD, Dansk)

Af: Ken Follett

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 28-9-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Forlaget Cicero
ISBN-13: 9788702098242
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Forlaget Cicero
Originaltitel: Fall of Giants
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver
232,45 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I januar 1914 mødes Englands kong George V med en gruppe fremsynede og indflydelsesrige unge mænd fra Europa og USA for at høre, hvad de tænker om verdenssituationen. Internationale spændinger bliver luftet, men der er ingen i selskabet, der har fantasi til at forestille sig, at et skud i Sarajevo knap et halvt år efter vil udløse en krig i Europa, der forvandler ven til fjende, og hvor selskabets unge mænd kommer til at kæmpe på hver sin side. 
Giganternes fald er første bind i Ken Folletts nye, store trilogi om det 20. århundrede fortalt gennem fem familier - to engelske, en tysk, en russisk og en amerikansk. Vi følger dem fra Washington til Skt. Petersborg, fra snavs og fare i kulminerne til herresædets skinnende lysekroner, fra magtens korridorer og ind i soveværelserne. Årene omkring 1. verdenskrig er i centrum her i første bind, og Follett fortæller detaljeret og medrivende om det storpolitiske spil op til krigens udbrud, om den russiske revolution og kampen for kvinders stemmeret. Om livet i skyttegravene, om kærlighed mellem høj og lav - og om elskende, der skilles fra hinanden. 
Ken Follett (f.1949) er en af verdens bedst sælgende forfattere. Ken Follett har en universitetsgrad i filosofi og er kendt for at skrive regelrette politiske thrillere, dels historisk fiktion som succesromanen Jordens søjler fulgt i 2007 af Uendelige verden. 
Indlæst af Martin Greis (f. 1980), der senest har medvirket i den anmelderroste Beatles teaterkoncert Come Together samt Beach Boys på Gasværket Teater. Derudover har han haft hovedroller i flere af Aarhus Teaters forestillinger bl.a. som Marquis af Posa i Don Carlos samt som Fyrst Mysjkin i Dostojevskij´s Idioten. Martin Greis kendt for sin engagerede og nærværende stemme, der giver teksten både liv og spænding.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Giganternes fald

Giganternes fald