Glemsel og erindring - Broerne til verden 1 (Lydbog, Zip_mp3, Dansk)

Af: Stig Dalager


Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Type: Lydbog
Sprog: Dansk
Oplæser: Poul Becker
ISBN-13: 9788711342466
Udgivelsesdato: 14-10-2013
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Serie: Broerne til verden
Spilletid: 1147 Minutter
Filtype: zip_mp3
Filstørrelse: 765210 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
PRIS
67,40 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den unge Jon er på rejse efter mening og identitet i 1970’ernes Danmark, det overvågede DDR og i 80’ernes New York. En mangfoldig roman med et mylder af skikkelser og historier fra både europæisk og amerikansk samtid og fortid.
Årene er 1975-1985. Glemsel og erindring fortæller historien om oprøreren uden program, det søgende menneske Jon Bæksgård og den tid, der falder sammen med den første del af hans voksenliv. Bogen skildrer et afgørende tiår i Jons liv: Forældrene dør, forholdet til kæresten Sine og vennen Claus Berglund udvikler sig, og Jons rejselyst, konflikter og trang til udfordringer fører ham ud i verden.
I romanens tre store kapitler følger vi ham fra ungdomsårene i 70’ernes Danmark over hans konfrontation med den virkeliggjorte socialisme i Østtyskland til hans foreløbige endestation i New York i midten af 80’erne, en vej igennem en opdelt og konfliktfyldt verden.
I en række drømmefortællinger krydser Jon desuden på fascinerende vis sin egen mulige mytologiske fortid i det danske, grønlandske og europæiske landskab, så romanen også bliver en rejse i en tid og et rum langt ud over vores egen nærmeste.   
Glemsel og erindring er første bog i serien om Jon Bæksgård, der også omfatter Labyrinten, 9/11-romanen Skyggeland, Lyset kommer langsomt og Den lange dag. Alle bøgerne kan læses selvstændigt.
PRESSEN SKREV:
En suite om at være menneske i senmodernitetens epoke på godt og ondt - Bo Tao Michaëlis
Dalagers storladne romanprojekt ... En odyssé gennem den moderne verdens kosmopolitiske fletværk - Politiken
Verdenslitteratur ... om den evige yngling Jon Bæksgård - Dagens Nyheter
tankevækkende storværk - Klaus Rothstein, Weekendavisen
En triumf for den politiske thriller - Süddeutsche Zeitung
Jon Bæksgård er en helt igennem interessant figur ... der legemliggør den moralske splittelse blandt oplyste mennesker i en globaliseret verden - Frankfurter Allgemeine Zeitung
Fantastisk bog, der på fremragende måde tager et vanskeligt emne op til behandling - L’ Univers de Livres
Bogen lader ikke en i tvivl om, at man i den kan genfinde en tæt på dagligdags kærlighedshistorie i et spændende og et nærmest ubegribeligt stort univers - Disput, Wien
Stig Dalager har realiseret det umulige med denne bog, Peter Poulsen - Politiken
STIG DALAGER, en af dansk litteraturs mest internationalt udbredte forfattere, udgivet i 25 lande, nomineret i 2008 til The Impac Prize for romanen Rejse i blåt om H. C. Andersen. I 2005 tildelt Den livsvarige ydelse under Statens Kunstfond.

Anmeldelser (0)