Nedsat pris! Guldfuglen Forstør
Kategorier / sektioner:

Guldfuglen (Lydbog, Lydbog)

Af: Marie Louise Toksvig

Forlag: People sPress
Format: Lydbog
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 19-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771595758
Produkt type: Lydbog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

153,95 kr

-23%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I sommeren 2007 tog Martin Fryd Petersen begejstret imod invitationen fra Hells Angels og meldte sig under fanerne til det nye tæskehold, der skulle gå til kamp mod indvandrerbanderne. AK81 blev svaret på hans drømme: Han ville være en del af et fællesskab, og han ville slås.
Han var 22 år, havde uddannelse og arbejde, et par voldsdomme og et solidt forbrug af hash. I mere end to år levede han i en verden af vold og straf, mellem muskelsvulmende unge mænd som ham selv, altid klar til kamp for klubben.
Belønningen blev en lædervest og titlen som hangaround hos Hells Angels MC Copenhagen. Da havde han skudt en mand i en kiosk på Vesterbro og begyndte at ane, at prisen måske var for høj. Guldfuglen er en frontberetning fra den københavnske bandekrig, fortalt af en mand, der gik hele vejen for sin klub, indtil han fik nok og fandt en vej ud.
Fra foråret 2010 vendte Martin Fryd Petersen sig mod sine ´brødre´ i og omkring Hells Angels. Han blev et centralt vidne for politiet i adskillige sager om vold og drab, der sendte rockere i hobetal bag tremmer. Et valg, der kostede ham alt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Guldfuglen

Guldfuglen