Gunnar (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Bob Hansson

Forlag: Audioteket
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2011-10-11
Udgiver: Audioteket
Oversætter: Eva Marie Fredensborg
Oplæser: Andreas P. Nielsen
ISBN-13: 9788764505498
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 155492 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
PRIS
88,00 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad er en arbejder uden arbejde? Og hvad er det i en agurk som ikke er vand? Det får den 58-årige Gunnar god tid til at tænke over, da et nyt hjerte redder hans liv, men ikke hans job som murer. Han savner kaffepauserne i skurvognen og at være en af dem, man regner med. Men Gunnar nægter at være en af de tyttebær, man tager op af spanden og smider væk.
Selvom lægen har beordret hvile, selvom han er blevet fyret, selvom han stadig sørger over sin kones død og selvom både fagforeninger og A-kassekontorer stiller sig på tværs, insisterer han på at trække sin del af læsset. Mens bossen er bortrejst, går Gunnar tilbage til byggepladsen og lader som om, han er ansat igen. Men måske er det sandt, at en hjertetransplantation kan forandre én?
Gunnars tilværelse arter sig ikke helt som den plejer. En motorcykel dukker op, og muligvis også en hare. Og en børnehavepædagog med et blik, der fortæller Gunnar, at hun vil have, at han tager hende væk herfra. Men hvorhen? Som Gunnar siger: "Det begynder med had og slutter med kærlighed" Bob Hansson (f. 1970) er en prisbelønnet svensk digter, dramatiker og forfatter. Hans forfatterskab appellerer både til litteraturkendere og til et bredere publikum.

Anmeldelser (0)