Gustav - mit sande jeg Forstør

Gustav - mit sande jeg (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Nikolaj Vraa

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-09-03
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Martin Johs. Møller
ISBN-13: 9788711480960
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 197385 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Alle kender Gustav som den glade dreng fra programmer som ‘For lækker til love’, ‘Divaer i Junglen’ og ‘Gustav & Linse på udebane’.
Få kender den barske historie bag det smittende smil. Barndommen blev tilbragt skiftevis i Danmark og Chile, med det resultat, at han begge steder blev set som en fremmed og derfor altid har måtte kæmpe for at føle sig accepteret. Noget, der bestemt ikke blev lettere, da han i en tidlig alder sprang ud som homoseksuel.
I bogen fortæller Gustav om en barndom præget af en voldelig stedfar, om trøstespisning, der udviklede sig til en spiseforstyrrelse, den psykiske terror han blev udsat for dagligt i fire år som tjenerelev på Hotel Imperial, og den svære kærlighed, der har budt på både utro fyre og en kæreste, der viste sig at være lystløgner.
Gustav fortæller om de barske konsekvenser livet som realitystjerne har haft for ham. Alt sammen beskrevet hudløst ærligt, men uden bitterhed, for selv i den værste modgang vinder Gustavs humoristiske sans, og ikke mindst hans altid positive tilgang til de udfordringer og problemer, livet byder ham.
ANMELDERNE SKREV
"Denne selvbiografi har været utrolig spændende at læse, fordi man får et indblik i, at ens liv ikke blot er en dans på roser, selvom facaden udadtil viser noget andet."
- Dinboganmelder.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gustav - mit sande jeg

Gustav - mit sande jeg