Heksejægerens fejltagelse (5) (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Joseph Delaney

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Serietitel: Wardstenen
Dato for udgivelse: 2012-11-30
Udgiver: Carlsen
Oversætter: Klavs Brøndum
Oplæser: Emil Rørbye
ISBN-13: 9788711386880
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 316286 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
PRIS
70,40 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mørket har sænket sig over Herredet, djævlen er sluppet løs og ingen kan vide sig sikker mere. Samtidig raser en krig mod syd, og også i krigen går det skidt for Herredet. Af frygt for at Tom skal blive tvunget ind i krigen, og grundet den voksende trussel fra djævlen, sender heksejægeren Tom nordpå, til hans gamle lærling Bill Arkwright, der som en af de få, fik færdiggjort sin lærlingetid, og som nu lever af at være heksejæger.
Hos Bill skal Tom lære at blive mere hårdfør, han skal lære at kæmpe og forsvare sig, og han skal lære om truslerne fra vandet – for det er her Bills styrke ligger, i vandhekse og andre af ondskabens væsner der holder til i de sumpede områder mod nord. Men Bill har sine egne dæmoner at kæmpe med, og han er en, til tider, hård og hensynsløs læremester. Han har mange hemmeligheder, men hans største problem er hans afhængighed af alkohol.
Da djævlen pludselig dukker op i området, er Tom pludselig alene og må stå ansigt til ansigt med en fare, der er langt større og mere magtfuld, end noget han har stået overfor før. Og alligevel tilsmiler heldet ham i ny og næ, men er det nok til at redde ham i sidste ende, eller må han ende sit liv som så mange andre stakler før ham, på bunden af de mørke, lugtende moser, hvor de ondskabsfulde og modbydelige vandhekse lever?
Heksejægerens fejltagelse er femte bog i Wardstenen serien.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Heksejægerens fejltagelse (5)

Heksejægerens fejltagelse (5)