Nedsat pris! High Noon
Kategorier / sektioner:

High Noon (Lydbog, MP3 CD)

Af: Nora Roberts

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Dato for udgivelse: 31-3-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oplæser: Ulla Henningsen
ISBN-13: 9788702091199
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Simon Lilholt - Imperiet - Omslagsillustrator: Anne Christine Kragelund
Originaltitel: High Noon
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Phoebe MacNamara er en højst usædvanlig kvinde. Lige siden hun som tiårig blev holdt som gidsel sammen med sin familie, har hun vidst, hvad hun skulle være, når hun blev stor. Nu er hun selv en af de allerbedste gidselforhandlere ved politiet i Savannah, Georgia. En status, der desværre afføder en del misundelse blandt de mandlige kollegaer.
En dag kommer Phoebe ud for et brutalt overfald på Politigården, hvor hun bliver slået ned bagfra. Hun får ikke set gerningsmanden og er i tvivl, om det er en udefra, eller om en af hendes kollegaer virkelig kunne finde på den slags. Kort efter begynder hun at modtage ubehagelige beskeder på sit dørtrin, og hun har også en stærk fornemmelse af, at der er en, der forfølger hende. Der er imidlertid grænser for, hvad Phoebe vil finde sig i, og hun beslutter sig for at sætte alt ind på at få afsløret sin plageånd.
Nora Roberts er USA´s absolut bedst sælgende kvindelige forfatter. Hendes varemærke er en spændingshistorie krydret med romantik og en hel del humor og varme.
Lydbogen er indlæst af Ulla Henningsen. Ulla er skuespillerinde og sangerinde. Hun er uddannet på Aarhus Teater i 1973. Hun har medvirket i flere musicals bl.a. Snedronningen og Woyzeck. Fra tv huskes Ulla Henningsen som Iben i Matador og som Liva Weel i serien Kald mig Liva. Ulla Henningsen har også udgivet jazzalbummet Skønne spildte dage i samarbejde med Nikolaj Nørlund.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

High Noon

High Noon