Historien om A.J. Fikrys liv Forstør

Historien om A.J. Fikrys liv (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Gabrielle Zevin

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-04-29
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Rasmus Hastrup
Oplæser: Morten Rønnelund
ISBN-13: 9788711449998
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 191867 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
229,45 kr
epub
131,10 kr
zip_mp3
131,95 kr

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A. J. Fikry er selvstændig boghandler og ejer Island Books på den lille ø Alice Island i New England, USA. Han har haft nogle hårde år: Hans kone er død, hvilket har gjort ham til en alkoholsøgende enkemand i en alder af kun 39 år, salget i bogladen er for nedadgående, og hans store stolthed - en sjælden udgave af Edgar Allan Poes digte - er blevet stjålet. Bøger har altid været hele hans liv, alle store begivenheder har for ham en litterær reference, men som årene er gået, har han langsomt givet op, er blevet sur og bitter på verden og har trukket sig fra det lille øsamfund. Da han en dag finder en højst overraskende pakke i butikken, bliver alt dog vendt på hovedet. A.J. Fikry får en enestående mulighed for at ændre sit liv og se verden med nye øjne.
HISTORIEN OM A.J. FIKRYS LIV er for bogelskere. Enhver, der har arbejdet med bøger vil nikke genkendende til Gabrielle Zevins humoristiske og varme fortælling. Men man behøver ikke at have været i bogbranchen for at elske denne bog, for der er noget for alle: kærlighed, drama, romantik, humor og uforglemmelige karakterer. Bogen er en rendyrket kærlighedserklæring til litteraturen.
ANMELDERNE SKREV
"Bøger om, hvor vidunderlige bøger er, er nærmest en hel genre for sig selv. Nu er der udkommet den fineste sag, nemlig Historien om A. J. Fikrys liv af Gabrielle Zevin (..) Dette er en fantastisk lille sag om kærlighed, inspiration, passion - og bøger. Den er skrevet til dig og mig og alle os andre, der indimellem opdager, at den verden, der er mellem siderne, kan føles lige så virkelig som den, vi står midt i."
- FEMINA
"Historien om A. J. Fikrys liv af Gabrielle Zevin rummer noget for enhver: kærlighed, drama, romantik og humor. Det er en bog, der minder os alle om, hvorfor vi læser - og hvorfor vi elsker."
- IN
"Gabrielle Zevin skriver varmt og humoristisk om A. J. Fikry og hans familie og om de andre personer i det lille samfund. Man kommer til at holde af romanens karakterer. Det er en vaskeægte feelgood roman, man kan hygge sig med."
- Litteratursiden

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Historien om A.J. Fikrys liv

Historien om A.J. Fikrys liv