Historierne om Hanne Hundige (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Tomas Lagermand Lundme

Forlag: Carlsen
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2019-02-20
Udgiver: Carlsen
Oplæser: Susanne Storm
ISBN-13: 9788726087819
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 52117 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Formater / udgaver
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hanne drømmer om en tilværelse som prinsesse i Hundige med tre ponyer i flot seletøj og med vandtrug af guld. Og hun kalder sine to pudler for Mary og Frederik. Det må man nemlig godt – også selvom det er to hanhunde.
Men nogle gange har Hanne altså lidt svært ved at opføre sig præcis, som mor og far gerne vil have. For sådan kan det jo gå, når fjernsynet kalder på hende, når hun er alene hjemme. Og når bandeordene bare sådan lige flytter ind i Hannes mund. Men det er egentlig okay, for selv en prinsesse har vel i bund og grund ret til at fejle.
Tre historier om verdens sejeste Hanne, der ikke er som alle andre, men altid er helt sig selv. Tomas Lagermand Lundme, født 1973 på Amager, er uddannet på Forfatterskolen og Det Kongelige Danske Akademi. Tomas Lagermand Lundme skriver dramatik, lyrik, børnebøger og romaner for voksne og unge og arbejder derudover med maleri, tegning, grafik, film og keramik. Siden sin debut med romanen "Forhud" i 1998 har han udgivet en lang række bøger til både voksne og børn, bl.a. "Amager halshug" og "Alt er mit".

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Historierne om Hanne Hundige

Historierne om Hanne Hundige