Hjertets hemmeligheder Forstør

Hjertets hemmeligheder (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Elizabeth Buchan

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-09-02
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Agnete Wahl
ISBN-13: 9788711359686
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 440587 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
60,70 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Agnes Champion er tredive, da hun arver Flagge House efter sin onkel. Hun skal samtidig bo sammen med sine kværulerende tanter, og det er derfor noget af en prøvelse. Agnes arbejder energisk på at få repareret godset og har dårligt nok tid til at beskæftige sig med sine to vidt forskellige tilbedere.
Julian er en særdeles charmerende entreprenør, som måske er mere forselsket i Agnes’ hus end i hende selv. Andrew kæmper for at forhindre, at hans økologiske landejendom bliver eksproprieret. Samtidig er hans ægteskab på vej til at blive opløst.
Og så er der Kitty, Julians elskerinde gennem mange år. Tilsyneladende en skrøbelig person, men hun opgiver ikke uden videre det forhold til Julian, som det har taget år at opbygge.
Langsomt tager en kvartet af elskende form med alle dens afskygninger af lidenskab og forventninger, men kun to af personerne finder lykken.
OM BOGEN
Hjertets hemmeligheder - sådan en bogtitel lyder lovende for alle os, der sluger en ny Binchy, Pilcher, Trollope, Wesley og alle de andre... Bogens personer træder alle i karakter, og man er ret opsat på at følge deres skæbne fra afsnit til afsnit. Bliver det Andrew eller Julian, der løber med Agnes? Buchan er vældig god til at tegne psykologiske, troværdige portrætter og man føler sig godt underholdt. Det er som at spise et dejligt stykke wienerbrød... - Litteratursiden

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hjertets hemmeligheder

Hjertets hemmeligheder