Højt spil Forstør

Højt spil (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Rune Stefansson

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-02-03
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Morten Rønnelund
ISBN-13: 9788711725047
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 295536 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
230,25 kr
epub
175,10 kr
zip_mp3
131,95 kr

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Privatdetektiv Marcelo Krankl bliver hyret af fodboldklubben FC Roskilde for at undersøge mordet på en islandsk fodboldspiller, der spillede for klubben. Inden længe kontaktes Krankl også af FC Bayern München, hvor en berømt fodboldleder er blevet dræbt på sin landejendom. Krankl får mistanke om, at begge sager bunder i matchfixing af skruppelløse syndikater fra Asien, hvor fodbold efterhånden ikke er andet end blodig forretning.
Rune Stefanssons krimi "Højt spil" dykker ned i et voksende problem i sportsverdenen: matchfixing og al den vold, trusler og bestikkelse, der følger med det. Det er en intens historie fra fodboldens verden om ærgerrighed, lidenskab og mord.
Rune Stefansson (f. 1971) er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. Han har boet og rejst i Latinamerika i mange år, og her har han hentet inspiration til flere af sine bøger. Han debuterede som skønlitterær forfatter i 2011 med krimien "Blockbuster", som blev den første i serien om privatdetektiven Marcelo Krankl. Den benhårde, dameglade privatdetektiv Marcelo Krankl dukkede første gang op i Rune Stefanssons krimi Blockbuster fra 2011 og efterfølgende i Baby Rasta i 2013. Han kaster sig hovedkulds ind i internationale konflikter, som Rune Stefansson formår at skildre levende og nærkommende.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Højt spil

Højt spil