Hønsehunde Forstør

Hønsehunde (lydbog, download, zip_mp3)

Af: René Fredensborg

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-09-15
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Bjarne Mouridsen
ISBN-13: 9788711490679
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 169768 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
131,10 kr
zip_mp3
131,95 kr

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Reporteren Randy Frydenlund skulle egentlig bare til Bon Jovi-koncert på Gl. Estrup Mark for at skaffe sig et eksklusivt interview med de klassiske rockikoner, men ender i stedet i Kina sammen med et ungt fynsk pikpunk-band ved navn Asshair.
Sammen med weekend-alkoholikeren Erik Paaske og hønsehunden Gunnar kommer Randy Frydenlund både langt ud og om på den anden side af myten om sex, drugs and rock´n´roll for at finde noget nær sandheden om sig selv og sin midtvejskrise.
René Fredensborg fortæller med perfid pen og grotesk humor om en kriseramt rockreporter på et landsdækkende dagblad og spidder både tidens mænd, medier og musikere og ikke mindst den hovedperson, der kan minde om ham selv. Man skulle tro det var løgn, men det er det ikke nødvendigvis.
ANMELDERNE SKREV
"Det er befriende, at René Fredensborg tør fremstille en hovedperson, der umiddelbart minder så meget om sin forfatter, og så lader vedkommende fremstå så antiheltemodigt."
- GAFFA
"Som en afsluttende cadeau skal det understreges, at "Hønsehunde" som roman er uhøjtidelig og sært usnobbet i al sin snobbethed. Det er lige-på-og-hårdt og jo alligevel så skrøbeligt og usikkert som al påtagethed."
- www.litteratursiden.dk
"René Fredensborg har skrevet en "turboroman med sans for gakket situationskomik, farverige figurer og uhæmmede vredesudbrud".
- Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hønsehunde

Hønsehunde