Høy på ord - 70 perler og platugler Forstør

Høy på ord - 70 perler og platugler (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Ulrik Høy

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-03-02
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Forfatterindlæsning Forfatterindlæsning
ISBN-13: 9788711441442
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 333696 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ulrik Høy er en af dansk journalistiks allerstørste skribenter. Hans skrift besidder - når den er bedst, og det er den næsten altid - en musikalitet og tone, som er fuldstændig egen, og som fusionerer en lyrisk og poetisk forståelse med en stridslysten vilje til at tage stilling til tidens vigtigste debatter: masseindvandringen, mænd og damer og det velsignede liv på det halvtomme atletikstadion.
Ulrik Høy gjorde i Weekendavisen klumme-genren til sit speciale, og selv om klummen efter hans gemyt er et øksehug afleveret i døgnet, er Høys tekster af en kvalitet, så de fortjener at blive bevaret for eftertiden. Dels som et lærestykke i, hvordan skriften og manden kan blive ét, dels fordi de er en fryd at læse - også i dag, mange år efter. 
Ulrik Høy lever gennem skriften, trækker vejret gennem skriften, og det åndedrag er her fastholdt i en bog. Anledningen er hans 70 års fødselsdag i januar 2015, og kollegerne Arne Hardis, Hans Mortensen og Poul Pilgaard Johnsen har udvalgt præcis 70 tekster. Altovervejende klummer, men også et par længere artikler, som afspejler det Høy'ske sind: de velsignede halvtredsere, den nødvendige modstandskamp og det midtjyske søhøjland.
Bogen er indlæst af Ulrik Høy selv.
LEKTØRUDTALELSE
"Et udvalg af den borgerlige provokatør Ulrik Høys originale, humoristiske og polemiske tekster gennem 25 år. Bogen henvender sig til læsere med interesse for samfundskritisk satire og journalistik (...) Det intelligente, legende sprog og den skarpe pen gør teksterne værd at læse, udover den historiske interesse. De fleste tekster er stadig aktuelle, underholdende og tankevækkende."
ANMELDERNE SKREV
"Ulrik Høy er en ener. Fabulerende, fræk og udfordrende (...) Her er essayisme, klummekunst og iagttagelsesevne med en indsigt og et læseværd, der i dag sjældent matches i nogen som helst aviser eller magasiner."
- 5 stjerner, Berlingske
"Man bliver rigtig nok høj på ord ved at tygge sig gennem Ulrik Høys hjemmebagte ordfantasi."
- Politiken
"Det er dejligt at genlæse nogle af kommentatoren Ulrik Høys klummer og artikler fra Weekendavisen"
- Kristeligt Dagblad

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Høy på ord - 70 perler og platugler

Høy på ord - 70 perler og platugler