Nedsat pris! Hulernes sang Forstør
Kategorier / sektioner:

Hulernes sang (Lydbog, MP3 CD)

Af: Jean M. Auel

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Serietitel: Jordens Børn
Dato for udgivelse: 29-3-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Nr. i serien: Bind: 6,
Oversætter: Hanna Lützen
Oplæser: Karen Abrahamsen
ISBN-13: 9788702111149
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sarah Green
Originaltitel: The Land of Painted Caves
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

epub
88,00 kr
MP3 CD
232,45 kr
zip_mp3
88,00 kr

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et jordskælv udslettede hele Aylas slægt, og hun måtte som ganske lille pige kæmpe for at overleve i en nådesløs natur. Hun blev optaget i en klan af neandertalere og oplært af en medicinkvinde, men blev siden brutalt udstødt af klanen. På egen hånd tæmmede hun en hest, opfostrede en ulv og tog sig af en hårdt såret rejsende, Jondalar, som tog hende med til sit folk og gjorde hende til sin mage. Sammen har de nu fået datteren Jonayla, og Ayla er i træning til at blive Zelandoni, en spirituel leder og healer.
Det er en stor ære, men ikke ufarligt at blive indviet i naturens og Den Store Moders gåder. Træningen indebærer en lang rejse til hellige huler, og Ayla må indse, at det sætter forholdet til Jondalar på prøve og kan komme til at koste store ofre.  Selvom Ayla nu er tilbage blandt et folk, der ligner hende, er hun alligevel anderledes. Ingen har set en kvinde, der har kunnet tæmme en ulv og har en så enestående sans for at aflæse naturen. Og ikke alle er lige begejstrede for den lyse, fremmedartede kvinde - heller ikke blandt de andre, der ligesom Ayla ønsker at blive Zelandoni.  
Lydbogen er indlæst af Karen Abrahamsen. 
Jordens børn er en saga i seks bind om hverdagsliv, farlige jagter, drabelige kampe, storslåede fester, fjendskab og kærlighed - kort sagt som livet kan have formet sig for istidens mennesker for 35.000 år siden. Hør også de andre lydbøger i serien Jordens børnHulebjørnens klan, Hestenes dal, Mammutjægerne, Rejsen over stepperne og Folket i klippehulerne

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hulernes sang

Hulernes sang