Hvor intet kan røre dig Forstør

Hvor intet kan røre dig (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Simone van der Vlugt

Forlag: Lytteratur
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-06-30
Oplæser: Rebekka Owe
ISBN-13: 9788771627923
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 274896 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Hendes instinkt siger, at hun skal søge tilflugt i sit eget hjem ... Men det er det sidste sted, hun kan vide sig sikker.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
188,70 kr
zip_mp3
134,75 kr

134,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hendes instinkt siger, at hun skal søge tilflugt i sit eget hjem ... Men det er det sidste sted, hun kan vide sig sikker. Lisa, mor til femårige Anouk, befinder sig i den værst tænkelige situation: Hun bliver taget som gidsel i sit idylliske, afsidesliggende hjem, af den kvindefjendske morder Mick Kreuger, som er flygtet fra en psykiatrisk afdeling. Da Senta van Dijk kører op til Lisas hus for at spørge om vej, ser hun situationen gennem vinduet, og får øjenkontakt med en forslået og tydeligt skrækslagen Lisa. Dette splitsekund giver Lisa håb, og hun bliver overbevist om, at hjælpen er på vej. Men Lisa ved ikke, at Senta kører galt og vågner op på hospitalet, uden nogen hukommelse om hændelsen. Mens Senta kæmper for at huske hvad der lå forud for ulykken, må Lisa gøre alt hvad hun kan for at beskytte sig selv og sin datter mod den voldelige psykopat ... Hvor intet kan røre dig er indlæst af Rebekka Owe i 2015

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvor intet kan røre dig

Hvor intet kan røre dig

Hendes instinkt siger, at hun skal søge tilflugt i sit eget hjem ... Men det er det sidste sted, hun kan vide sig sikker.