Hyænernes år (Lydbog, Zip_mp3, Dansk)

Af: Brad Geagley


Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Type: Lydbog
Sprog: Dansk
Oplæser: Thomas Gulstad
ISBN-13: 9788711504215
Udgivelsesdato: 22-10-2015
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Serie: Semerket
Serienummer: 1
Spilletid: 667 Minutter
Oversætter: Inge-Lise Jespersgaard
Filtype: zip_mp3
Filstørrelse: 485841 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
PRIS
96,30 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Semerket er en lavtstående efterforsker i det gamle Ægypten, der til trods for sine mange personlige problemer og overvældende alkoholforbrug altid er indstillet på at finde frem til sandheden, hvor ubelejlig den end måtte være. Han bliver sat til at opklare mordet på en midaldrende præstinde, som umiddelbart lader til at have været ganske ubetydelig. Hans overordnede glemmer dog at fortælle ham, at de ikke forventer, at han skal opklare sagen, og efterhånden går det op for ham, at de slet ikke ønsker sagen opklaret.
Brad Geagleys krimi "Hyænernes år" udspiller sig ved Ramses III‘s hof cirka 1100 f.Kr. og spiller på de mystiske omstændigheder, der omgav faraoens egen død. Det gamle Ægypten bliver vakt til live i denne historiske krimi, der er lige så intenst og spændingsmættet som en moderne thriller.

Brad Geagleys historiske krimier om efterforskeren Semerket foregår i det gamle Ægypten og kan læses uafhængigt af hinanden.

Brad Geagley er en amerikansk filmproducer, manuskriptforfatter og forfatter, der har kombineret sin store interesse for det gamle Ægypten med sit talent og erfaring som forfatter. Brad Geagley har skrevet to historiske krimier, "Hyænernes år" og "Den falske konges dag", som begge har fået stor international succes.

Anmeldelser (0)