Nedsat pris! Hypnotisøren Forstør
Kategorier / sektioner:

Hypnotisøren (Lydbog, MP3 CD)

Af: Lars Kepler

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Dato for udgivelse: 15-1-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oplæser: Peter Jorde
ISBN-13: 9788702085518
Produkt type: Lydbog
Pseudonym: Alexandra Coelho Ahndoril, Alexander Ahndoril
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sarah Green
Originaltitel: Hypnotisören
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Formater / udgaver
epub
68,75 kr
MP3 CD
231,75 kr
zip_mp3
68,75 kr

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Erik Maria Bark, dygtig læge med speciale i behandling af stærkt traumatiserede personer, tidligere også med hypnose, kaldes midt om natten til Karolinska sygehus, hvor en 15-årig dreng ligger hårdt såret, den eneste overlevende i en familiemassakre i et rækkehus i en forstad til Stockholm.
Da det viser sig, at der også er en ældre søster, der nu er forsvundet, og som man vil finde, før morderen gør det, har kriminalkommissær Joona Linna besluttet sig for at bruge utraditionelle metoder: Han vil have Bark til skånsomt under hypnose at forhøre drengen og give et signalement af morderen.
Bark har dog lovet sig selv aldrig mere at hypnotisere, og er i det hele taget lidt ude i tovene.
Hvor Joona Linna, den finlandssvenske klippe af en kriminalkommissær, er roen - og stædigheden selv, er Erik Maria Bark en presset mand.Han har problemer med stress og søvnmangel og er på piller. Han bærer på en skyld - noget er sket under de hypnoseseancer, der stoppede brat for ti år siden. Og så lever han i evig nervøsitet for sin søn, der er lider af en blødersygdom - noget, der ikke er blevet nemmere nu, hvor sønnen er blevet teenager og har sit eget liv, med punkerkæreste, drengebander og alt hvad dertil hører .Ægteskabet er som følge af alt dette temmelig tyndslidt. Og da telefonen ringer midt om natten, og Bark begynder at hjemsøges af sine dæmoner, tror konen, at det er en ti år gammel utroskabshistorie, der spøger.
Men da Bark giver efter for politimandens indtrængende bøn om hjælp, er det en langt mere omfattende og skræmmende handlingskæde, der sættes i gang .
Sammen med Joona Linna må Bark i løbet af nogle nerveopslidende decemberdage i et Stockholm, der er ved at lukke ned for sne og sjap og forskanse sig i julehygge indendørs, konfrontere sig selv med fortrængte kapitler af sin egen historie og med de mørkeste kapitler af sine medmenneskers fortid.
Det bliver en intens og chokerende tour de force gennem - i mere en én forstand - øde og kuldslåede egne. I jagten på en forbryder, der tilsyneladende er besat af det stærkeste og mest sårbare menneskelige punkt: relationen mellem forældre og børn.
»Overbevisende. Drama i bunker og masser af spænding. Guf for den kræsne krimilæser.«
- Henrik Palle, Politiken - fire hjerter
»Hypnotiserende. Uhyggen stiger - som den jo skal ... og det er yderst overbevisende gjort, desværre.
Oh, krimihjerte, hvad vil du mere!«
- Bo Bjørnvig, Weekendavisen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hypnotisøren

Hypnotisøren