Imprimatur Forstør

Imprimatur (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Rita Monaldi

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2012-05-14
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Nina Gross
Medforfattere: Rita Monaldi, Francesco Sorti
Oplæser: Thomas Gulstad
ISBN-13: 9788711390351
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 776093 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Pesten er brudt ud, og kroen Locanda del Donzello pålægges karantæne. Da en gæst omkommer af en tvivlsom dødsårsag, begynder de indespærrede logerende at mistænke hinanden for mord. Atto Melani, som er kastratsanger og spion for solkongen, har en personlig interesse i at finde frem til sandheden om det mystiske døsfald, men har brug for en hjælper, og inddrager derfor den unge krolærling. opklaringen fører til natlige ekspeditioner i roms underjordiske gang, og som tingene skrider frem, viserdet sig, at begivenhederne på kroen og pestens udbrud trækker tråde til et sindrigt magtpolitisk spil om Europas fremtid - et spil som sætter Ludvig XIV og pave Innocens XI i et gruopvækkende lys.
Knap 400 år efter i 2040, henvender biskoppen af Como stift sig til Kongreationen for Helgensager, fordi han har modtaget et kontroversielt manuskript, der fremstiller pave Innocens XI som dybt korrumperet, men på et så veldokumenteret kildegrundlag, at biskoppen må anmode kongreationen om at overveje at udstede en imprimatur - en trykketilladelse. Forfatterne til manuskriptet, et ægtepar, han i sin tid viede, er imidlertid gået under jorden i Wien.
Det skrev anmelderne:
"... this is an exuberant and discursive historical novel, crammed with fascinating detail." - The Independent
Imprimatur er en historisk krimi i vægtklasse med Umberto Ecos Rosens navn og kontroversiel som Da Vinci-Mysteriet. Imprimatur har solgt over en mio. eks. i Europa, men er blevet bandlyst i Italien på grund af sin kritik af den katolske kirke.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Imprimatur

Imprimatur