Indtryk og udtryk Forstør

Indtryk og udtryk (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Johannes Møllehave

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-03-07
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Fjord Trier Hansen
ISBN-13: 9788711373590
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 360446 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Johannes Møllehave beskriver møder med mennesker, og i disse indtryk og udtryk øser han af sine erfaringer og fortæller om sine mange oplevelser og rejseindtryk. Altid forundres han over det levende sprog, som han selv leger så imponerende elegant med. Humor og alvor følges altid ad, derfor bliver det hele så livsbekræftende.
Indtryk og udtryk er en samling af Johannes Møllehaves klummer og kronikker fra 2004-06, der blev udgivet i anledning af den populære forfatters 70 års fødselsdag. I bogen filosoferer han over emner fra dagligdagen, som vi alle støder på, men ofte glemmer igen.
Det har altid undret mig, at folk passer bedre på deres penge end på deres tid. Det er dog en erfaring, som de fleste har gjort, at pengene undertiden kommer igen, mens tiden aldrig kommer igen. Tiden er Vorherres måde at give kredit på (citat fra bogen).
OM FORFATTEREN
Præst og forfatter Johannes Møllehave har skrevet et hav af bøger og er en af Danmarks mest populære foredragsholdere, når det gælder teologiske emner. 'Indtryk og udtryk' er en samling af hans skriverier for Kristelig Dagblad og Politiken.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Indtryk og udtryk

Indtryk og udtryk