Jæger: I krig med eliten Forstør

Jæger: I krig med eliten (Lydbog, Lydbog)

Af: Thomas Rathsack

Forlag: People s Press
Format: Lydbog
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Dato for udgivelse: 23-11-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Oplæser: Torsten Adler
ISBN-13: 9788770558419
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Bidrag af: Dennis Drejer
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1-2 hverdage

1 Enhed

Formater / udgaver

Paperback
99,95 kr
Lydbog
99,95 kr

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

LYDBOG MP3/MP4 indlæst af Torsten Adler:
»Jeg er allerede gennemblødt af sved. Det bliver en hård nat.
Hård som ind i helvede, for nu går det opad. Voldsomt opad. Så meget at det er helt umuligt at klare opturen med benene alene. Jeg sikrer mit våben og slipper det, så det hænger frit på brystet i skulderremmen, og jeg kan bruge mine arme og hænder til at hive og presse mine og rygsækkens i alt 165 kilo opad. Jeg finder fodfæste med én støvle ad gangen og mobiliserer al kraft i hver eneste fiber i mit ben. Mine tynde pilothandsker er allerede nu flossede af de skarpe klippekanter.«
Den danske elitesoldat Thomas Rathsack fortæller i denne opsigtsvækkende bog om livsfarlige missioner i Afghanistan og Irak. Han fortæller om krigen, usminket og spændende.
Bogen vakte voldsom opstandelse allerede før udgivelsen. Forsvarskommandoen forsøgte at få bogen stoppet ved fogedretten, og forsvarschefen måtte senere gå af, da ansatte i forsvaret blev afsløret i at have fabrikeret og lækket en falsk oversættelse af bogen til arabisk. Dette skete i et forsøg på at miskreditere forfatteren og forlaget og ´dokumentere´, at Al-Qaida nu var på jagt efter indholdet.
Om forfatteren:
Thomas Rathsack (f. 1967) var sergent i Den Kongelige Livgarde fra 1986 og blev i 1990 optaget i Jægerkorpset hvor han gjorde tjeneste til 1994. Derefter arbejde han i en årrække som fotograf indtil han i 2000 blev programleder for en dansk minerydningsorganisation i Kaukasus og Afghanistan.
Da USA og landets koalitionsstyrker rykkede ind i Afghanistan efteråret 2001, meldte Thomas Rathsack sig igen til tjeneste i Jægerkorpset. Frem til 2008 deltog han i en række specialoperationer i Afghanistan og Irak. Han har modtaget den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, Presidential Unit Citation, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan. Han bor i dag i København, hvor han afventer den videre udvikling i ´Jægersagen´, hvori han indtil videre er sigtet for overtrædelse af loven om statens sikkerhed og for brud på militær tavshedspligt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jæger: I krig med eliten

Jæger: I krig med eliten