Jomfrustenen Forstør

Jomfrustenen (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Michael Mortimer

Forlag: Modtryk
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-01-27
Nr. i serien: 1
Oversætter: Henriette Rostrup
Oplæser: Torben Christensen
ISBN-13: 9788771463378
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 550264 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
JOMFRUSTENEN er en spændende og eventyrlig thriller om tre generationer af kvinder, som er tæt forbundet med en skræmmende natur­videnskabelig hemmelighed.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Indbundet
226,45 kr
epub
75,65 kr
zip_mp3
75,65 kr

75,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Året er 1769. Carl von Linnés elev Daniel Solander gør et mærkeligt fund i New Zealand: en sten med besynderlige egenskaber, som udfordrer Linnés syn på naturen og derfor må gemmes væk.  Mere end to hundrede år efter Solanders død, på dagen for Nobelprisuddelingen, får Ida Nordlund et mystisk skrin af prismodtageren i fysik, Anatolij Lobov. Under prisfesten bliver Lobov myrdet, og snart er Ida ikke bare eftersøgt af politiet, men også forfulgt af et hemmeligt netværk af forskere, som vil gøre alt for at få fat i det gådefulde skrin.  Spørgsmålene er mange: Hvad er det for en sten, ­Solander fandt? Hvad skjulte Carl von Linné i ferskvandsmuslingerne i det nordlige Finland? Og hvorfor blev Ida forladt af sin mor for mange år siden? JOMFRUSTENEN er en spændende og eventyrlig thriller om tre generationer af kvinder, som er tæt forbundet med en skræmmende natur­videnskabelig hemmelighed. "Det er en fantastisk historie med små krøller, der gør bogen til noget særligt. Femina ★ ★ ★ ★ ★ Ideen er, med forfatternes egne ord, at genoplive den store, gamle eventyrroman à la Greven af Monte Cristo, En verdensomsejling under havet eller Robinson Crusoe. Et projekt, som - på nogle punkter - faktisk lykkes. Weekendavisen Dan Brown møder Sissel-Jo Politiken Jomfrustenen er en af årets absolut bedst komponerede krimier, og man glæder sig allerede til de næste bind, som forlaget lover. Bogpusheren.dk Jomfrustenen er et brandspændende eventyr med et velkomponeret plot og troværdige personer. Bogens reliefagtige forside er flot og indbydende. Kultur-cafeen.com

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jomfrustenen

Jomfrustenen

JOMFRUSTENEN er en spændende og eventyrlig thriller om tre generationer af kvinder, som er tæt forbundet med en skræmmende natur­videnskabelig hemmelighed.