Jordens største helte Forstør

Jordens største helte (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Jacob Kokkedal

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-05-27
Udgiver: Audioteket
Oplæser: Martin Johs. Møller
ISBN-13: 9788711465196
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 154766 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

79,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Klunk-morkerne er en grusom race af interplanetariske erobrere. De har besejret de frygtindgydende Tjukker og Slimbæsterne fra Pegatron 5. De har udslettet Den Djavolianske Robotunion og overvundet Komposerdrakonerne fra Crisus con Tauurs.
Men Klunk-morkerne har aldrig før mødt nogen som Anemoneklassen fra specialskolen Solstrålen. For de her børn slår igen! Hårdt!
ANMELDERNE SKREV
"Sproget er kendetegnet ved at være gennemført politisk ukorrekt og totalt blottet for tabuer omkring det at være anderledes." … "For ud fra devisen om, at alle er gode til noget, man skal bare finde ud af, hvad det er, angriber Jacob Kokkedal eftertrykkeligt de mange fordomme, der knytter sig til børn med diagnoser. Han vender børnenes aparte adfærd til superkræfter i den intergalaktiske krig." - Janus Neumann, fagbladet Folkeskolen.
"Så drenge!! Så kan I godt slukke for computeren, smøge ærmerne op og gør jer kampklar. Jacob Kokkedal giver jer de mest modbydelige, nådesløse og skrækindjagende aliens til dags dato (…) Forfatteren er i besiddelse af en eminent fantasi og hans skrivetalenter er mindst lige så fantastiske." - 5 stjerner, Rikke Andrup Jensen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Jordens største helte

Jordens største helte