Joyland Forstør

Joyland (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Stephen King

Forlag: Lytteratur
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-06-04
Oplæser: Bent Otto Hansen
ISBN-13: 9788771627688
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 379365 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
JOYLAND er klassisk King. Der er gys og spænding, og samtidig er det en vidunderlig velfortalt roman om at blive voksen.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Indbundet
222,75 kr
epub
68,75 kr
zip_mp3
145,75 kr

145,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

JOYLAND er klassisk King. Der er gys og spænding, og samtidig er det en vidunderlig velfortalt roman om at blive voksen. Devin Jones ser tilbage på den periode, hvor han som 21-årig arbejdede i forlystelsesparken Joyland. Han havde været en usikker og ensom ung mand med et knust hjerte, som havde fået job i et middelmådigt tivoli med en hjemsøgt forlystelse. Et uopklaret mord var nemlig engang blevet begået i selvsamme tivoli. I Kings hånd er det en nervepirrende cocktail. Ordene på facaden af Spøgelseshuset i Joyland kunne også stå på forsiden af denne bog: ”Kom indenfor hvis du tør. Man træder indenfor med bævende knæ, og man træder ud med nedbidte negle. Men også varm om hjertet og rørt. Kings univers er på én gang uforudsigeligt og genkendeligt – og gennemsyret af spænding. Joyland er indlæst af Bent Otto Hansen i 2015

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Joyland

Joyland

JOYLAND er klassisk King. Der er gys og spænding, og samtidig er det en vidunderlig velfortalt roman om at blive voksen.