Julians historie Forstør

Julians historie (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Benedicta Söderberg

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-09-17
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Thomas Levin
ISBN-13: 9788711340578
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 176465 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Regel nummer et: Du er altid i kontrol. Jeg gentager: Du er altid i kontrol.
Om dagen er Julian kunsthandler. Om natten forfører han kvinder – for penge. Han bor sammen med escortpigen Rebecca i en lejlighed i København, når han ikke rejser kloden rundt og betjener sit klientel af overklassekvinder.
Julian er på toppen af verden, i kontrol. Indtil han får en ny klient: Baronessen. En smuk, men depraveret kvinde fra Sydsjælland. Baronessen er leder af en hemmelig erotisk loge, hvis inderkreds Julian hurtigt bliver en del af. En loge, hvor alle har noget at skjule. Også Julian.
JULIANS HISTORIE er en roman om en ung mand, som farer vild i sin egen seksualitet. Men det er også en rejse ind i det globale jetsets umådeholdne grådighed efter magt, sex og penge. Og en historie om kroppe og sjæle til salg – bare prisen er rigtig.
OM FORFATTEREN
Benedicta Söderberg (f. 1974) er et pseudonym for en dansk forfatter. Hun debuterede med Ti lektioner i lyst, der er solgt til udgivelse i Sverige, Spanien og Tyrkiet. Julians historie er hendes anden roman og en selv- stændig efterfølger til Ti lektioner i lyst.
OM BOGEN
"... personerne og de seksuelle billeder er godt tegnede, hvilket skyldes Söderbergs ganske fine beherskelse af sproget og undladelsen af genrens værste klicheer. Bogen er let at læse og har et handy format, der passer lige til dametasken ... forhold til andre bøger i genren er det forfriskende, at det denne gang er set fra en mands synsvinkel. Söderberg behersker sproget langt bedre end mange af hendes udenlandske kolleger, og bogen rangerer derfor blandt de gode udgivelser indenfor genren." - Bibliotekernes lektørudtalelse
UDDRAG FRA BOGEN
Jeg følger hende gennem hallen, op
ad trappen. Det giver mig lejlighed til at betragte hendes krop. Jeg ville gerne kunne påstå, at jeg er et mere ophøjet og ædelt væsen end enhver anden mand, men det er jeg ikke. Hun har en hvid, figursyet skjorte på over en knælang nederdel med slids bagtil. Røven duver, hver gang hun tager et trin, de stærke lægge spændes for hvert skridt, de sorte stiletters kontur står skarpt aftegnet, og i et øjeblik af sød angst og pur ophidselse ser jeg dem for mig plantet i den bløde hud mellem mine testikler og derpå slidsen, der glider op ad hendes slanke lår og åbenbarer et stykke varm hud. Men i dette øjeblik er hun først og fremmest en kvinde, og jeg er en mand, som vil stikke hånden op mel- lem hendes lår, kneppe hende, få hende til at overgive sig af vellyst og se hende miste kontrollen af liderlighed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Julians historie

Julians historie