Kærlighed og andre trøstepræmier (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Jamie Ford

Forlag: Rosinante & Co.
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2019-03-28
Udgiver: Cicero
Oversætter: Ulla Lauridsen
Oplæser: Peter Bøttger
ISBN-13: 9788763860734
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 485886 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Formater / udgaver
PRIS
175,30 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Inspireret af en sand historie har Jamie Ford skrevet en vidunderlig bittersød roman om at finde kærligheden i en verden, hvor alt – også mennesker – er til salg.

Seattle 1909. For den halvkinesiske børnehjemsdreng Ernest virker tilbuddet om at besøge den store verdensudstilling som noget af en gave, men midt i al hurlumhejet med eksotiske udstillinger, fyrværkeri og pariserhjul opdager han, at det i virkeligheden er ham, der er gaven. Dagens store begivenhed er bortlodningen af 'en sund og rask dreng til et godt hjem' – ham!

Vinderloddet viser sig at tilhøre den flamboyante Madam Flora, der driver et bordel for byens bedre borgerskab og bryster sig af at tage sig godt af sine piger. Her får Ernest job som stikirenddreng og får for første gang nogensinde noget, der minder om et hjem og en familie.

I 1962, godt halvtreds år senere, er der igen verdensudstilling i byen. Ernest er nu en ældre mand, og hans datter Juju, der er journalist på den lokale avis, stiller nysgerrige spørgsmål til den første verdensudstilling. Der er minder fra den tid, Ernest helst ikke vil genbesøge, og gamle hemmeligheder, der ikke må se dagens lys, men samtidig må Ernest måske åbne lidt op, hvis han også skal hjælpe sin syge kone med at få hukommelsen tilbage.
”En stemningsfuld, inderlig og smuk fortælling … Det er Ford, når han er bedst.”
– Kristin Hannah, forfatter til Nattergalen

Anmeldelser (0)