Kærlighedens blå safir Forstør

Kærlighedens blå safir (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Shobna Nihalani

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2012-10-09
Udgiver: Audioteket
Oplæser: Tina Kruse Andersen
ISBN-13: 9788764506877
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 339411 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

75,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hun vil lide kærlighedens smerte. Den er så stærk. Den vil fortsætte med at brænde inde i hende. Hun vil være så beruset af den, at hun vil miste sig selv. Jeg kan føle det.
Kærlighedens blå safir er fortællingen om en ung indisk kvinde Neelam, der bryder ud af et arrangeret ægteskab for at søge den sande kærlighed.. Fra Mumbai rejser hun nordpå til Gujarat og Rajasthan og endelig til Yamuna floden, hvor hun møder sin skæbne.
Det er en historie om kærlighed, tradition, frihed, karma og spiritualitet. Og med et stærkt budskab om, at hvis man føler en dyb længsel, skal man følge sit hjerte.
"... en slags frigørelsesroman om den moderne indiske kvindes vej til selvstændighed. Men romanen handler også om at bryde ud og følge sin længsel, og har en stor portion spiritualitet i sig. Jeg tror, det er en meget indisk måde at fortælle historier på, selvom forfatteren er så multinational. ... En spirituel, etnisk kærlighedsroman, hvis budskab er, at man skal følge sit hjerte. En rejse til Indien og Hong Kong, beskrevet så man næsten er der, og et fascinerende indblik i indiske kvinders verden." - Bibliotekernes lektørudtalelse

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kærlighedens blå safir

Kærlighedens blå safir