Nedsat pris! Karlas kabale - lydbog
Kategorier / sektioner:

Karlas kabale - lydbog (Lydbog, Lydbog)

Af: Renée Toft Simonsen

Forlag: Politikens Forlag
Format: Lydbog
Type: Lydbog
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
ISBN-13: 9788756786737
Udgave: 1. (16-11-2007)
Oplag: 1. (16-11-2007)
Første udgivelsesår: 2007
Serie: Karla, Bind 1
Indbinding: Lydbog
Originalsprog: Dansk

Mangler pt.

111,75 kr

-25.5%

Vejl. pris: 150,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Karlas kabale som LYDBOG.
Bogen er en sød, sjov og spændende historie om en helt almindelig dansk pige på ni år, der lever i en sammenbragt familie med mor, mors nye mand og tre søskende.
Det er ikke altid lige nemt at være Karla, for Karlas far drikker og glemmer nogen gange at hente hende, og de små søskende opfører sig ikke altid, som hun gerne vil have det. Mor lider af rengøringsvanvid, og bedsteveninden vil måske ikke længere være bedste-bedste-veninde.
Karla føler sig tit misforstået og ikke rigtigt set og hørt - en følelse som de fleste børn og mange voksne vil kunne genkende - men heldigvis kan hun håndtere tingene på sin egen finurlige måde.
Findes der noget bedre end at sætte sig godt til rette og lytte til en god historie? Lydbøgerne gør det nu muligt, også når mor og far ikke lige har tid til at læse højt. Lydbøger fortryller børnene, der i ro og mag kan lytte sig ind i deres egen verden fyldt med fantastiske historier. Lydbøgerne skulle gerne få de børn, som ikke i forvejen læser, til at få øjnene op for bogens magiske univers. Og så er det hyggeligt at sætte sig tilbage og lade sig rive med, af en beroligende stemme, der fortæller dig en fængslende historie.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Karlas kabale - lydbog

Karlas kabale - lydbog