Nedsat pris! Kirurgen, MP3
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kirurgen, MP3 (Multimedia, Mp3-cd, Dansk)

Af: Tess Gerritsen

Forlag: Jentas A/S
Format: Mp3-cd
Type: Multimedia
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788776779245
Udgave: 2. (16-07-2016)
Oplag: 1. (16-07-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Rizzoli & Isles-serien #1
Indbinding: MP3-CD
Originaltitel: The Surgeon
Omslagsgrafiker: Jentas
Oversætter: Anne Mette Poulsen
Fagredaktør: Jentas
Originalsprog: Engelsk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

#1 i serien om Rizzoli og Isles


HAN VED PRÆCIS, HVOR DET GØR ONDT…  


Han sniger sig ind i kvinders hjem om natten og lister lydløst ind i værelserne, hvor de ligger og sover, men snart vil vågne op til et levende mareridt. Hans metodes præcision antyder, at der er tale om en gal læge, hvad der får aviserne i Boston til at kalde ham ’Kirurgen’. Med kriminalassistenterne Thomas Moore og Jane Rizzoli i spidsen må politiet opsøge offeret for en næsten identisk forbrydelse – for to år siden nedkæmpede og dræbte lægen Catherine Cordell sin overfaldsmand, inden han kunne nå at fuldføre sit forehavende. 


Men denne nye morder genskaber med uhyggelig akkuratesse detaljerne omkring overfaldet på Cordell. For hvert nyt mord er det, som om han håner hende og indsnævrer afstanden fra hendes arbejdsplads til hendes hjem. Og hverken Moore eller Rizzoli kan beskytte Cordell mod en hensynsløs morder, som tilsyneladende kender – og svælger i – den hemmelige frygt hos de kvinder, han dræber.   


Pressen skriver om Kirurgen:


"Gerritsen er uddannnet læge, og det tilføjer bogen en særlig grad af autenticittet som man sjældent ser i genren ... Bogen er let at læse, og der er blevet plads til både romantik og bloddryppende mord, og som læser holdes man fanget indtil de sidste sider ... Velskrevet og spændende thriller, men et ganske fængende omslag." 

- Dansk BiblioteksCenter 


”Husk at låse dørene, se dig over skulderen og tjekke under sengen, inden du går i gang med bogen.” * * * * * - Krimifan.dk (5 hjerter) 


"En virkelig spændende krimi - bogen er skrevet hvor der er tempo over handling, den er spændende, skræmmende og nervepirrende." - Bogrummet 


"Bogen er meget spændende, der er både action humor og en god og medrivende historie." - Krimi-Cirklen 


”Dette er en nervepirrende krimi af bedste skuffe.” - Harlan Coben 


”Hvis du aldrig har læst Gerritsen før, så sørg for at regne prisen på strøm med, når du køber din første roman af hende for du kommer til at blive oppe hele natten.” -Stephen King  Tess Gerritsen er uddannet antropolog og læge. Hun er international bestsellerforfatter og fik sin første roman udgivet 1987. I dag har hun trukket sig tilbage fra sin praksis og skriver nu på fuld tid. Tess Gerritsen bog i Maine i USA.   

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kirurgen, MP3

Kirurgen, MP3