Nedsat pris! Kirurgen Forstør
Kategorier / sektioner:

Kirurgen (Lydbog, MP3 CD)

Af: Tess Gerritsen

Forlag: Jentas
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Serietitel: Rizzoli & Isles-serien
Dato for udgivelse: 16-7-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: 1,
Oversætter: Anne Mette Poulsen
ISBN-13: 9788776779245
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jentas
Originaltitel: The Surgeon
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Paperback
129,95 kr
Hæftet
229,45 kr
epub
114,15 kr
MP3 CD
118,45 kr
zip_mp3
114,15 kr
CD
157,95 kr

118,45 kr

-21%

Vejl. pris: 149,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

#1 i serien om Rizzoli og Isles
Han ved præcis, hvor det gør ondt…  
Han sniger sig ind i kvinders hjem om natten og lister lydløst ind i værelserne, hvor de ligger og sover, men snart vil vågne op til et levende mareridt. Hans metodes præcision antyder, at der er tale om en gal læge, hvad der får aviserne i Boston til at kalde ham ’Kirurgen’. Med kriminalassistenterne Thomas Moore og Jane Rizzoli i spidsen må politiet opsøge offeret for en næsten identisk forbrydelse – for to år siden nedkæmpede og dræbte lægen Catherine Cordell sin overfaldsmand, inden han kunne nå at fuldføre sit forehavende. 
Men denne nye morder genskaber med uhyggelig akkuratesse detaljerne omkring overfaldet på Cordell. For hvert nyt mord er det, som om han håner hende og indsnævrer afstanden fra hendes arbejdsplads til hendes hjem. Og hverken Moore eller Rizzoli kan beskytte Cordell mod en hensynsløs morder, som tilsyneladende kender – og svælger i – den hemmelige frygt hos de kvinder, han dræber.   
Pressen skriver om Kirurgen:
"Gerritsen er uddannnet læge, og det tilføjer bogen en særlig grad af autenticittet som man sjældent ser i genren ... Bogen er let at læse, og der er blevet plads til både romantik og bloddryppende mord, og som læser holdes man fanget indtil de sidste sider ... Velskrevet og spændende thriller, men et ganske fængende omslag." 
- Dansk BiblioteksCenter 
”Husk at låse dørene, se dig over skulderen og tjekke under sengen, inden du går i gang med bogen.” * * * * * - Krimifan.dk (5 hjerter) 
"En virkelig spændende krimi - bogen er skrevet hvor der er tempo over handling, den er spændende, skræmmende og nervepirrende." - Bogrummet 
"Bogen er meget spændende, der er både action humor og en god og medrivende historie." - Krimi-Cirklen 
”Dette er en nervepirrende krimi af bedste skuffe.” - Harlan Coben 
”Hvis du aldrig har læst Gerritsen før, så sørg for at regne prisen på strøm med, når du køber din første roman af hende for du kommer til at blive oppe hele natten.” -Stephen King  
Tess Gerritsen er uddannet antropolog og læge. Hun er international bestsellerforfatter og fik sin første roman udgivet 1987. I dag har hun trukket sig tilbage fra sin praksis og skriver nu på fuld tid. Tess Gerritsen bog i Maine i USA.   

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kirurgen

Kirurgen