Kolde hænder Forstør

Kolde hænder (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Jan Mehlum

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-11-03
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Oversætter: Susanne Ove
Oplæser: Niels Vigild
ISBN-13: 9788711859759
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 370549 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
123,65 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
131,95 kr

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Jan Mehlum skildrer den ikke alt for succesrige provinsadvokat Svend Foyn, der opsøges på sit kontor af en mystisk tavs dreng. Kun få timer senere bliver drengen fundet død, påkørt af et tog. Den excentriske Foyn tror ikke på tilfældigheder og begynder egenhændigt at undersøge omstændighederne ved den unge Elvis Kristiansens død. Efterhånden sker der flere dødsfald blandt de, der har tilknytning til drengen, og jo mere Foyn efterforsker sagen, jo mere indviklet og dramatisk bliver den. I et stadigt accelererende tempo og med en stilsikker, lakonisk og humoristisk miljøskildring fra provinsbyen Tønsberg hvor Svend Foyn utrætteligt kæmper for at finde sandheden. Og den er ikke køn – nynazisme, pædofili og hård pornoindustri er nogle af de betændte emner, der lurer under den idylliske provinsoverflade.
Jan Mehlum (f. 1945) er en norsk forfatter og forsker med baggrund i sociologi og markedsøkonomi. Jan Mehlum debuterede som skønlitterærforfatter i Norge i 1996 med romanen "Gyldne tider". Jan Mehlum er særlig kendt for sin kriminalserie om advokaten og fritidsdetektiven Svend Foyn. Jan Mehlum har vundet flere priser for sit forfatterskab, blandt andet Rivertonprinsen i 1998 og Vestfolds Litteraturpris i 2003.
"...Mehlums sikre greb om stilen og konventionerne gør det til en fornøjelse at indtage den norske provins i selskab med Foyn"
Kriminalserie om advokaten Svend Foyn fra den norske by Tønsberg og hans evner som detektiv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kolde hænder

Kolde hænder