Konspiration Forstør

Konspiration (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Ole Retsbo

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-08-30
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Bjarne Mouridsen
ISBN-13: 9788711862797
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 182175 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
60,70 kr
zip_mp3
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Gennem årene har konspirationsteorierne om hvad der egentlig skete den 11. september 2001 bredt sig som en steppebrand. Verden over sættes der spørgsmålstegn ved den officielle forklaring om, at terrorangrebet blev udført af 19 arabere fra Osama Bin ladens terrororganisation Al Queda.
- Hvordan kunne en flok amatører flyve store jetfly over flere hundrede kilometer uden en professionel pilotuddannelse?
- Hvorfor stoppede USAs luftforsvar ikke flykaprerne i tide?
- Hvordan kunne solide skyskrabere, der var sikret mod flykollision, styrte sammen som korthuse?
- Hvordan kunne FBI finde et af flykaprernes pas, oven i købet i perfekt stand, på en gade i New York, selvom det burde være brændt op i World Trade Center?
- Hvorfor styrtede en tredje skyskraber i New York på 47 etager sammen ud på eftermiddagen d. 11. september, uden at være været ramt af noget fly?
Det er nogle af de spørgsmål, der har udviklet sig til den mest udbredte konspirationsteori i verden i dag. Iflg. teorien var begivenhederne d. 11. september organiseret af magtfulde kredse i USAs regering og efterretningstjenester, som ledte efter et påskud til at angribe Irak og få kontrol med Mellemøstens olie.
I dag er der mere end nogensinde brug for en bog, der baner vej i det vildnis af teorier og påstande, som oversvømmer internettet. Det er de forklaringer på 9/11-tragedien, som unge først støder på, når de surfer på nettet, ofte garneret med flotte og overbevisende videoer.
Ole Retsbo er journalist og historiker. Han har arbejdet for udlandsredaktionen på både TV2 og DR Nyheder og har i de seneste mange år lavet dokumentarprogrammer for DR, herunder to temaudsendelser om konspirationsteorier. Han har også skrevet to bøger - om den danske kejserinde Dagmar i Rusland og om Danmark under den kolde krig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Konspiration

Konspiration